Betontegels kopen: 5 goede redenen van Nudetuin!

Betontegels kopen voor je tuin? Dan zit je bij Nudetuin natuurlijk altijd goed. Wij hebben een ruim assortiment betontegels voor je klaarstaan, in de meest uiteenlopende stijlen en kleuren. Twijfel je nog of betontegels voor jou wel de beste keuze zijn? Dan is het goed om eens te kijken naar de belangrijke voordelen van betontegels. Wij geven je 5 goede redenen om bij Nudetuin betontegels te kopen.

 

1. Betontegels vriezen niet kapot

Diverse soorten tuintegels kunnen kapotvriezen wanneer de temperaturen erg dalen in de winterse nachten. Wil je zeker zijn dat jouw tuintegels niet kapot gaan bij vorst? Dan kun je het best betontegels kopen. Deze zijn namelijk uitstekend bestand tegen erg koude temperaturen en temperatuurwisselingen. Wij kunnen je onze Premiton Linea La Palma zeker aanbevelen wanneer je een mooie betontegel zoekt.

 

2. Je kunt betontegels kopen tegen een scherpe prijs

Van alle soorten tuintegels ligt de prijs-kwaliteitverhouding anders. Nudetuin biedt je hoogwaardige tuintegels in diverse prijsklassen. Wanneer we kijken naar de betontegels, dan zien we hier ook wisselingen in de prijs. Zo is de mooie Retro Natura een variant uit de iets hogere prijsklasse en de indrukwekkende Demiton Extra XS Gothic is een model uit de iets lagere prijsklasse. Toch kunnen we van alle betontegels zeggen dat de prijs-kwaliteitverhouding gegarandeerd in jouw voordeel ligt.

 

3. De draagkracht is maximaal

Een hoge draagkracht kan heel belangrijk zijn en ook dan is het een goed idee om betontegels te kopen. De draagkracht is namelijk maximaal, ongeacht de variant die je kiest. De betontegels hebben een hoge kwaliteit en zijn slijtvast. Deze kenmerken worden gecombineerd met het sterke van beton, waardoor er een geweldig eindproduct ontstaat dat de beste eigenschappen laat zien. Eén van deze eigenschappen is de hoge draagkracht. Fabrikant Redsun laat je zien dat betontegels er niet als nieuw uit hoeven te zien om een maximale kwaliteit te garanderen. Deze fabrikant heeft zich ook gespecialiseerd in zogenaamde ‘old look’ betontegels. De Tumbelton EXTRA Trommelsteen valt bijvoorbeeld in dit assortiment.

 

4. Geen risico op gladheid van de betontegels

Bij regenval worden diverse soorten tuintegels glad, waardoor er een risico op valpartijen ontstaat in de tuin. Dit wil je natuurlijk niet. Je kunt betontegels kopen als je zeker wilt zijn dat de tegels niet glad worden na hevige regenval. Deze tegels blijven stroef, doordat het regenwater effectief wordt afgevoerd. Dit geldt wanneer je de hele tuin bestraat met betontegels, maar ook wanneer je de betontegels combineert met andere elementen, zoals de betonnen muurelementen. In alle gevallen wordt het regenwater goed afgevoerd, waardoor de tuintegels niet glad worden.

 

5. Betontegels kopen voor een lange levensduur

Er zijn natuurlijk mensen die de uitstraling van de tuin regelmatig willen veranderen, waardoor het niet erg is als tuintegels na een paar jaar alweer vervangen worden. Toch willen de meeste mensen zo lang mogelijk met hun bestrating doen. Je kunt dan het best betontegels kopen, want bij een normale belasting van de bestrating gaan de tegels gemiddeld 20 tot wel 25 jaar mee. Het is hierbij goed om te weten dat betontegels zeker niet alleen beschikbaar zijn in grijs, maar ook in kleurrijke en sfeervolle varianten. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Demiton Extra XS Capiche.

 

Betontegels kopen bij Nudetuin kan online en fysiek

Ben je overtuigd en wil jij mooie betontegels kopen? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Je kunt in onze webwinkel een ruim assortiment betontegels bekijken. Heb je jouw ideale variant gevonden? Dan kun je de betontegels bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Kom je de betontegels liever eerst zelf bekijken? Dan ben je welkom in onze showtuin in Wageningen. Wil je betontegels kopen, maar heb je eerst meer informatie of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.