Gekleurd kunstgras

Filter op:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Creatief met kunstgras in kleur? Dat kan! Neem eens iets anders dan traditioneel groen en kies voor trendy gekleurd kunstgras. Vrolijk uw balkon op met een kunstgrastapijt in paars, oranje, lila of een andere tint die u leuk vindt. Leg gekleurd kunstgras onder uw loungeset of breng sfeer in uw winkel of showroom. Laat uw creativiteit de vrije loop, want met het gekleurde kunstgras van Nudetuin is alles mogelijk.

Kunstgras in alle kleuren van de regenboog

Nudetuin in Wageningen levert de volgende kleuren kunstgras: paars kunstgras, roze kunstgras, oranje kunstgras, verschillende tinten bruin kunstgras, verschillende gradaties (antraciet)grijs tot zwart kunstgras, blauw kunstgras, lime-groen kunstgras, wit kunstgras, rood kunstgras en geel kunstgras.

Kunstgras in kleur: zo veelzijdig als u zelf wilt

Onze klanten blijven ons verrassen met de vele toepassingen die zij zelf bedenken voor gekleurd kunstgras. Nudetuin Wageningen leverde al kunstgras in kleur voor terrassen en moderne buitenloungesets, dakterrassen en balkons, bedrijfsentrees, showrooms, winkels, enzovoorts. En ook in de tuin hoeft kunstgras wat onze klanten betreft niet per se groen te zijn!

Kindvriendelijk

Gekleurd kunstgras wordt vaak toegepast in kinderkamers, speelruimtes en kinderdagverblijven. Het is daarom goed te weten dat ook de gekleurde kunstgrastypes van Nudetuin Wageningen – net als het “gewone” groene kunstgras – 100% loodvrij en cadmiumvrij zijn en volledig kindvriendelijk.