Grande Allure Naturelle tegels – Façade sierbestrating

Grande Allure Naturelle tegels zijn een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een mooie, luxe en duurzame Façade sierbestrating. Deze siertegels hebben een hoogwaardige uitstraling. Zij worden dan ook niet alleen in particuliere tuinen gebruikt, maar de Grande Allure Naturelle tegels worden ook met regelmaat gezien in de buitenruimten van bedrijven. Door de goede Façade-verdichting maken de Grande Allure Naturelle tegels een strakke en moderne indruk.

 

Grande Allure Naturelle tegels voor de natuurstenen look

Grande Allure Naturelle tegels lijken op siertegels van natuursteen. Dit geeft de tegels een natuurlijk en puur karakter. De sierstenen met natuurstenen look zijn vervaardigd met granulaten die kleurecht zijn. Het Façade procedé dat aan het eindproduct is toegevoegd zorgt voor een uitstekend behoud van de kleuren. Je geniet dus met gemak jarenlang van de mooie uitstraling van de Grande Allure Naturelle tegels. Het assortiment Grande Allure Naturelle siertegels van Nudetuin is zeker de moeite van het ontdekken waard. Wij lichten drie varianten voor je uit, zodat je een goed idee van de mogelijkheden krijgt.

 

1. De Grande Allure Naturelle Vlak Signaal Zwart

Zoek je naar een mooie siertegel voor bijvoorbeeld je terras en gaat je voorkeur uit naar een siertegel in een effen uitvoering? Dan is de Grande Allure Naturelle Vlak Signaal Zwart een goede keuze als je voor een donkere tint wilt gaan. Deze intense kleur straalt luxe en duurzaamheid uit. Je kunt deze Grande Allure Naturelle tegels bestellen in diverse formaten.

 

2. De Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Ambre

Als je een wat speelser effect wilt creëren, dan zijn er natuurlijk ook Grande Allure Naturelle tegels die meer dan één kleur laten zien in het ontwerp. De amberkleurige Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Ambre straalt warmte en sfeer uit. Deze siertegel is ideaal om te gebruiken voor de realisatie van een gezellig terras, maar kan ook zeker worden ingezet om een pad aan te leggen of een hele tuin te bestraten.

 

3.  De Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Oscuro

Hou je wel van meerdere tinten in een siertegel, maar zoek je naar een ontwerp dat goed past bij de betonlook trend? Dan is de Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Oscuro een uitstekende keuze. Deze siertegel is lichter van kleur dan de effengekleurde Vlak Signaal Zwart en is bij ons te bestellen in 5 verschillende formaten.

 

Formaten van Grande Allure Naturelle tegels

Veel van de Grande Allure Naturelle siertegels in ons assortiment zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten. Je kunt kiezen voor een vierkante variant, in 50×50 centimeter of 60×60 centimeter. Wil je liever langwerpige siertegels? Dan kun je gaan voor de 50×25 centimeter tegels of de grotere 40×80 centimeter variant. Tot slot is het mogelijk om de Grande Allure Naturelle tegels te bestellen in strokenverband.

 

Zijn de Grande Allure Naturelle tegels het nét niet?

Wij bieden je een ruim assortiment luxe Grande Allure Naturelle tegels. Toch kan het zijn dat je in dit aanbod nét niet de uitstraling vindt die jij zoekt. Geen probleem, want wij bieden je nog veel meer soorten siertegels. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor keramische tegels met betonnen onderlaag. Neem dan eens een kijkje in ons assortiment CeraDeco siertegels. Daarnaast zijn wij ook GeoCeramica dealer, dus ook voor de bijzondere GeoCeramica siertegels ben je bij ons altijd welkom.

 

Kom eens bij ons langs!

Wil jij ons assortiment Grande Allure Naturelle tegels – en andere siertegels – zelf bekijken? Dat kan! Je bent van harte welkom aan het Nudepark 93 in Wageningen. Hier is onze showtuin gevestigd. Natuurlijk kun je ons assortiment ook online bekijken en, indien gewenst, direct bestellen. Voor meer informatie of advies over de Grande Allure Naturelle tegels kun je natuurlijk altijd contact opnemen.