Betonnen muurelementen: 5 creatieve toepassingen

Betonnen muurelementen, ook wel stapelelementen of stapelblokken genoemd, zijn op veel verschillende manieren toe te passen in de tuin. Je kunt bij Nudetuin diverse betonnen muurelementen online kopen of kopen in onze showtuin in Wageningen. Wij geven je 5 leuke ideeën voor de toepassing van de betonnen muurelementen.

 

1. Bloembakken en borders maken met muurelementen

De betonnen muurelementen zijn uitstekend geschikt voor het maken van bloembakken en het afgrenzen van borders. Hier kun je, indien gewenst, ook betonbielzen voor gebruiken. Je kunt bij ons goedkope betonbielzen bestellen of kopen in de showtuin. De betonnen stapelblokken zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, waardoor je er zeker leuke bloembakken en borders mee kunt maken.

 

2. Hoogteverschillen oplossen met betonnen stapelblokken

De betonnen stapelelementen zijn ook goed te gebruiken om hoogteverschillen in de tuin op een mooie, creatieve en elegante manier op te lossen. Een andere optie hiervoor is het gebruik van palissadebanden, welke je natuurlijk ook bij ons kunt kopen in verschillende kleuren, maten en modellen. Met de betonnen stapelblokken kun je op moderne wijze ieder hoogteverschil in de tuin oplossen.

 

3. Vijvers aanleggen met betonnen muurelementen

Een mooie vijver in de tuin is natuurlijk heel sfeervol. Het spreekt voor zich dat je de randen van de vijver wilt markeren. Je kunt hiervoor de betonnen muurelementen gebruiken. De betonnen stapelblokken kun je zo hoog stapelen als je zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld een hoger muurtje realiseren om te voorkomen dat kleine kinderen in het water kunnen vallen. Onze betonnen muurelementen zijn beschikbaar in de kleuren Black, Gothic, Mount Kenia en Kilimanjaro.

 

4. Zitkuilen maken met betonnen stapelblokken

De betonnen stapelblokken zijn ook ideaal wanneer je een sfeervolle zitkuil wilt maken. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de strakke betonnen stapelblokken. Dit zorgt voor een strak en mooi afgewerkt geheel. Natuurlijk kun je de zitkuil verder afwerken zoals je zelf wilt.

 

5. Omheining maken met betonnen muurelementen

Ben je op zoek naar een mooie, sfeervolle en natuurlijke omheining voor bijvoorbeeld je voortuin? Bouw een mooi laag muurtje om je tuin met de betonnen muurelementen! Voor een extra sfeervolle en natuurlijke look kun je het best kiezen voor de getrommelde stapelblokken. De strakke stapelblokken zijn dan weer de juiste keuze als je juist een moderne look wilt realiseren.

 

Betonnen muurelementen gaan lang mee

Betonnen stapelblokken bieden veel voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen is wel de levensduur. Wanneer je gebruik maakt van betonnen stapelblokken in de tuin, dan weet je zeker dat je de komende jaren nergens omkijken naar hebt. De muurelementen van beton verliezen niet aan kwaliteit en blijven mooi en sterk. Als je een sfeervolle oplossing zoekt voor lange tijd, dan zijn de betonnen stapelblokken dus ook zeker de juiste keuze.

 

Betonnen muurelementen kopen of bestellen

Je kunt bij Nudetuin betonnen muurelementen kopen in onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93. Hier kun je de stapelblokken eerst bekijken om je keuze te maken. Ben je er al uit en vind je online bestellen praktischer? Dan kun je onze betonnen muurelementen online bestellen in onze webwinkel. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.