Palissadebanden rond en vierkant – de collectie van Nudetuin

Palissadebanden kunnen veelzijdig worden toegepast. Je kunt er echt alle kanten mee op, zowel in de particuliere tuin als in de bedrijfstuin. Nudetuin heeft een mooi assortiment palissadebanden in diverse ontwerpen en kleuren. Zo kun je onder meer gele, grijze, bruine of zwarte palissadebanden kopen in rond of vierkant ontwerp. Wij lichten vier mooie varianten uit ons assortiment uit.

 

Minirondo palissadeband – rond

De minirondo palissadeband zorgt voor een speelse afwerking en kan op diverse manieren worden toegepast. Wil je bijvoorbeeld een mooie zandbak voor de kinderen maken? Dan kun je deze mooi omranden met bijvoorbeeld de gele minirondo palissadeband. Zoek je naar een leuke manier om bloemperkjes te omranden? Dan zijn deze ronde palissadebanden natuurlijk ook zeer geschikt. Wij hebben de minirondo palissadeband in meerdere kleuren in de volgende afmetingen:

 • 6x25x50 cm
 • 6x40x50 cm
 • 6x60x50 cm

 

Rondoband palissadeband – rond

De rondoband palissadeband is iets groter dan de minirondo en eveneens beschikbaar in meerdere kleuren, zoals grijs, geel, zwart en bruin. Heb je een sierlijke vijver in de tuin en wil je deze mooi accentueren? Dan zijn de rondoband palissadebanden zeker een leuke optie. Kies bijvoorbeeld voor de rondoband palissadeband grijs voor een natuurlijke uitstraling. Deze palissadebanden hebben wij in de volgende maten beschikbaar:

 • 8x25x50 cm
 • 8x35x50 cm
 • 8x50x50 cm

 

Blokjesband palissadeband – vierkant

De blokjesband palissadeband is een goede keuze wanneer je het wat strakker aan wilt pakken. Het vierkante ontwerp zorgt voor een moderne look. Heb je meerdere niveaus in je tuin en wil je deze op een mooie manier in elkaar laten overlopen? Plaats er bijvoorbeeld een blokjesband palissadeband bruin tussen en het effect is fantastisch! We hebben deze palissadeband niet alleen in bruin beschikbaar, maar ook in diverse andere mooie kleuren, in de volgende afmetingen:

 • 6x20x50 cm
 • 6x35x50 cm
 • 6x60x50 cm

 

Quadroband palissadeband – vierkant

De quadroband palissadeband in vierkant ontwerp is een grotere variant van de blokjesband en biedt dezelfde strakke en moderne uitstraling. Wil je de tuin mooi verdelen, met stukken met kunstgras, stukken met siergrind en leuke borders? Dan kun je bijvoorbeeld de quadroband palissadeband zwart gebruiken om de delen op een mooie manier van elkaar te scheiden. In een handomdraai maak je een compleet eigen ontwerp in je tuin, van hoge kwaliteit en met een duurzame uitstraling. De quadroband palissadeband is in meerdere kleuren te bestellen in de volgende maten:

 • 8x25x50 cm
 • 8x35x50 cm
 • 8x50x50 cm

 

Palissadebanden online bestellen

Wil je onze palissadebanden online bestellen? Dat kan! Nudetuin heeft een veelzijdige webwinkel met een ruim assortiment. Je kunt onze palissadebanden bestellen tegen een aantrekkelijke prijs en bent altijd zeker van een optimale kwaliteit. Wil je de palissadebanden kopen in een fysieke winkel, zodat je ze eerst kunt bekijken? Ook dan ben je welkom. Je kunt onze palissadebanden kopen in onze showtuin in Wageningen. Kom gerust eens langs aan het Nudepark 93. Voor meer informatie en advies over de palissadebanden kun je natuurlijk altijd contact opnemen.