Goedkope betonbielzen kopen bij Nudetuin

Goedkope betonbielzen kopen doe je natuurlijk heel eenvoudig bij Nudetuin. Je kunt bij ons diverse soorten, kleuren en maten betonbielzen kopen in onze showtuin in Wageningen. Bestel je liever online? Dan kun je de gewenste betonbielzen bestellen in onze webwinkel. De goedkope betonbiels kan voor diverse doeleinden worden toegepast.

 

Hoogteverschillen oplossen met betonbielzen

Heb je hoogteverschillen in je tuin en wil je deze behouden of heb je geen zin om de tuin te egaliseren? Dan zijn de goedkope betonbielzen ideaal om de hoogteverschillen op een elegante manier op te lossen. Kies bijvoorbeeld voor antracieten betonbielzen voor een speels en fleurig effect. Natuurlijk kun je hoogteverschillen ook oplossen met mooie palissadebanden in plaats van betonbielzen.

 

Bloembakken creëren met goedkope betonbielzen

De goedkope betonbiels kan ook goed worden gebruikt om leuke bloembakken in de tuin de creëren. Je kunt bijvoorbeeld bruine betonbielzen kopen om meerdere bloembakken van verschillende hoogten te maken in de tuin. Dit zorgt voor een speels effect door de hoogteverschillen. Daarnaast kun je ook de bruine betonbielzen combineren met een betonbiels in een andere kleur, zoals met de gele betonbielzen, voor meer variatie in de tuin. Alles in dezelfde kleur en dezelfde hoogte is natuurlijk ook mogelijk voor een strakker en moderner effect. Dit is volledig afhankelijk van je persoonlijke smaak.

 

Tuinborders afgrenzen met betonbielzen

Bloembakken kunnen heel leuk zijn in de tuin, maar niet iedere tuin is hiervoor geschikt. Ook kan het natuurlijk zijn dat je niet van bloembakken houdt, maar wel van mooie tuinborders. Je kunt dan bijvoorbeeld grijze betonbielzen bestellen om de tuinborders mee af te grenzen. Dit zorgt voor een mooie en goed afgewerkte uitstraling en je kunt de tuin eenvoudig indelen zoals je wilt.

 

Goedkope betonbielzen kopen in diverse uitvoeringen

Je kunt bij Nudetuin goedkope betonbielzen kopen of online bestellen in diverse uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit de kleuren geel, bruin, grijs en antraciet. Daarnaast zijn er meerdere uitvoeringen beschikbaar in verschillende afmetingen. De antracieten betonbiels is bijvoorbeeld te verkrijgen in de volgende afmetingen:

  • Klein: 12 x 20 x 60 cm
  • Klein: 12 x 20 x 75 cm
  • Groot: 12 x 20 x 100 cm
  • Groot: 12 x 20 x 120 cm

De betonbielzen op je smaak aanpassen

Onze betonbielzen zijn in de meest uiteenlopende situaties toe te passen. Je kunt ze gebruiken voor veel doeleinden en door de variatie in het assortiment kun je er alle kanten mee op. De variatie is vooral prettig om de betonbielzen goed aan te kunnen passen op je persoonlijke smaak. Uiteindelijk wil je een tuin waarin jij je prettig voelt en vooral de aanwezige kleuren spelen hier een belangrijke rol in. Doordat je bij ons goedkope betonbielzen kunt kopen in meerdere kleuren kun je altijd de sfeer realiseren die goed bij jou past.

 

Goedkope betonbielzen van goede kwaliteit

Onze betonbielzen zijn scherp geprijsd, waardoor je altijd voordelig uit bent. Toch gaat de aantrekkelijke prijs zeker niet ten koste van de kwaliteit, want wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit van alle goedkope betonbielzen in ons assortiment. Je kunt de gewenste betonbielzen kopen of online bestellen, wat jij prettig vindt. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze goedkope betonbielzen.