Meest gestelde vragen
Wij geven u graag antwoord op een aantal vragen die wij vaker gesteld krijgen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en het bijbehorende antwoord. Blijft u toch nog met vragen zitten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag op vrijblijvende basis.

Wilt u direct iemand spreken?
We zijn bereikbaar op 0317 765 005

Of mail naar info@nudetuin.nl

Stel-uw-vraag formulier

Kan ik de producten ook eerst zelf bekijken?

Dit kan zeker! Nudetuin.nl is onze webwinkel. Hier bent u van harte welkom om al uw aankopen bij ons online te doen. Daarnaast hebben wij ook een showtuin, aan het Nudepark 93 in Wageningen. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Hier kunt u ons aanbod altijd zelf bekijken voordat u een bestelling plaatst.

Hoeveel bedragen de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw specifieke bestelling. Voor een snelle afhandeling van orders worden onze producten direct door de fabrikant bij u geleverd. Wij werken met meerdere fabrikanten en elke fabrikant hanteert eigen transportkosten. Uiteraard kunnen wij u altijd vooraf vertellen wat de specifieke transportkosten voor uw bestelling zullen zijn.

Kan ik advies krijgen bij het plaatsen van mijn bestelling?

Natuurlijk, dit is geen probleem. In onze showtuin staan wij voor u klaar om u te informeren en te adviseren. Wilt u online bestellen, bijvoorbeeld omdat u niet in de directe omgeving woont, en komt u er niet helemaal uit? Ook dan informeren en adviseren wij u graag. In dit geval kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Dit is voor een deel afhankelijk van de inhoud van uw bestelling. In de meeste gevallen wordt uw bestelling geleverd door een vrachtwagen. Het is daarom belangrijk dat de vrachtwagen voldoende ruimte heeft om uw bestelling op uw locatie af te leveren. Twijfelt u of dit mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Zijn de producten die ik ontvang gelijk aan de producten op de foto’s?

In onze webwinkel kunt u foto’s bekijken van al onze producten. Dit zijn foto’s van het werkelijke product, echter, door belichting kan de kleur in bepaalde gevallen iets afwijken van de werkelijke kleur. Wilt u zekerheid over de exacte kleur? Dan kunt u het product natuurlijk altijd eerst zelf komen bekijken in onze showtuin in Wageningen.

Moet ik de producten zelf aanleggen?

Koopt u bij ons kunstgras, tuintegels, siergrind of bijvoorbeeld split? Dan heeft u de mogelijkheid om dit alles zelf aan te leggen in uw tuin. Dit bespaart vanzelfsprekend op de kosten. Wilt u het aanleggen liever uitbesteden? Dan kunnen wij u een A tot Z dienstverlening aanbieden. Wij informeren u hier graag vrijblijvend over.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt uw bestelling in onze showtuin in Wageningen betalen, per pin of contant. Bestelt u online in onze webwinkel? Dan kunt u uw bestelling betalen middels het betrouwbare iDEAL, dus via uw eigen bankomgeving.

Zit er garantie op de producten?

Op al onze producten ontvangt u fabrieksgarantie. De specifieke garantietermijn verschilt per product. Uiteraard vertellen wij u graag welke garantietermijn geldt voor uw producten. Uw factuur is tevens het garantiebewijs, dus bewaar deze altijd goed tot de garantietermijn verstreken is.

Ik ben niet tevreden, en nu?

Wij zetten ons altijd in om elke klant tevreden te stellen met onze producten en service. Bent u onverhoopt toch niet tevreden? Laat het ons dan weten. Wij nemen uw klacht in behandeling en zoeken, samen met u, naar een passende oplossing.

Wilt u direct iemand spreken?
We zijn bereikbaar op 0317 765 005

Of mail naar info@nudetuin.nl

Stel-uw-vraag formulier

SHOWTERREIN

Nudepark 93, Wageningen

Openingstijden Showterrein
Wilt u een bezoek brengen aan onze showtuin in Wageningen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. In onze grote showtuin (500 m2) kunt u niet alleen een groot deel van ons assortiment bekijken, maar wij staan hier natuurlijk ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij denken met u mee en bieden u een professioneel advies. Het showterrein van Nudetuin is geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag        09:00 – 18:00
Dinsdag          09:00 – 18:00
Woensdag      09:00 – 18:00
Donderdag     09:00 – 18:00
Vrijdag            09:00 – 18:00
Zaterdag        09:00 – 16:00
Zondag Gesloten

SHOWTERREIN

Nudepark 93, Wageningen