Tuinhaarden

Filter op:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Een tuinhaard maakt van uw tuin een verlengstuk van de woonkamer, want ook op kille avonden zitten we het liefst buiten. Tuinhaarden zijn dan ook niet meer weg te denken. Op zoek naar een duurzame kachel voor buiten? Kom dan naar Nudetuin in Wageningen. U vindt bij ons een prachtig assortiment tuinhaarden van Gardeco in standaardmaten. Hebt u speciale wensen en wijken daardoor de maten af? Voor ons geen probleem. Wij leveren ook tuinhaarden op maat. Bij de buitenhaarden zijn extra accessoires verkrijgbaar zoals windvangers, barbecueroosters, regenkappen, kachelpijpen en hangtafeltjes. Ook kunt u bij ons terecht voor schanskorven om uw haard in te bouwen.

Tuinhaarden assortiment

Tuinhaarden van Nudetuin in Wageningen sieren elke tuin. Omdat de tuinindeling niet bij iedereen hetzelfde is, kunt u bij ons kiezen uit meerdere types tuinhaarden. Zo leveren we o.a. doorkijkhaarden, blokhaarden, hoekhaarden en BBQ haarden. Vrijwel alle modellen Gardeco tuinhaarden zijn standaard te koop in diverse varianten. Stookt u liever op gas in plaats van op hout? Ga dan voor onze buitenhaarden met ingebouwde gasbrander. Bedenk hierbij dat gashaarden ongeschikt zijn om in te barbecueën. Ook ontspannen bij de warmte van uw nieuwe tuinhaard? Kom vandaag nog naar Nudetuin in Wageningen.