Betonbielzen

Filter op:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Met betonbielzen kunt u perfect lage of hogere bloembakken creëren of borders afgrenzen. Maar ook kleine hoogteverschillen in de tuin kunnen elegant worden opgelost met betonbielzen. Nudetuin Wageningen levert betonbielzen in verschillende kleuren, maten en afwerking. Zo zijn er geborstelde en gefacetteerde betonnen bielzen die sterk lijken op echte, houten spoorbielzen, maar ook strakkere varianten. Nudetuin levert betonbielzen in de kleuren grijs, antraciet, bruingenuanceerd en geel.

Betonbielzen lijmen

Gaat u “de hoogte in” door betonbielzen te stapelen? Dan is het raadzaam om de bielzen te lijmen (u gebruikt hiervoor dus geen cement!), zeker als het gaat om bloembakken of verhoogde borderbegrenzingen. Voor het lijmen van betonbielzen is speciale steenlijm verkrijgbaar. Breng een bezoek aan onze showtuin in Wageningen om de verschillende toepassingsmogelijkheden en soorten betonbielzen te bekijken. We adviseren u dan graag over de beste verwerkingsmethoden.