Kunstgras

Kunstgras kopen?

Nudetuin in Wageningen levert kunstgras van de allerbeste kwaliteit met een lange levensduur. U krijgt er dan ook 10 jaar fabrieksgarantie op. Door de unieke C-vorm van de vezel kunt u rekenen op een duurzaam grastapijt waar u veel plezier van zult hebben en minimaal onderhoud aan hoeft te plegen. Er zijn naast groen verschillende kleuren kunstgras (erg populair bij kinderen en dan ook vaak toegepast in kinderkamers, speelruimtes en kinderdagverblijven). Al onze kunstgrastypes zijn 100% loodvrij en cadmiumvrij, en vriendelijk voor kinderen, dieren en milieu. Wilt u meer weten? Bezoek vrijblijvend onze showtuin in Wageningen en bewonder alle kwaliteiten en soorten kunstgras of vraag een gratis offerte aan via onze website.

Filter op:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Waarom kunstgras kopen bij Nudetuin?

Nudetuin Wageningen levert topkwaliteit kunstgras met eindeloze mogelijkheden. Dit “C-shape” kunstgras is een modern product dat helemaal aan de eisen van deze tijd voldoet en niet van echt gras is te onderscheiden. De kunstgrasvezel is heel slim gesneden in een C-vorm. Dit zorgt voor extra stevigheid waardoor de grassprieten veel minder snel gaan liggen, zelfs bij intens gebruik van het grastapijt. Bang voor een onnatuurlijk effect? Dat is niet nodig: de groene vezels hebben een natuurlijke kleur en door het kunstgras zijn ook her en der licht bruin verkleurde sprieten opgenomen. Het geheel ziet er daarom echt als natuurlijk gras uit… maar u hoeft het nooit te maaien!