Muurelementen

Filter op:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Betonnen muurelementen (ook wel bekend als stapelelementen) worden gebruikt voor tal van creatieve oplossingen op het gebied van tuininrichting. Al dan niet verlijmd kunnen muurelementen worden gebruikt voor bloembakken, borders, vijvers, zitkuilen en nog veel meer. Muurelementen zijn ook perfect om hoogteverschillen in tuinen of terrassen mooi te verwerken. Nudetuin biedt ook verschillende soorten afdekplaten voor een fraaie afwerking van bijvoorbeeld de bovenranden van bloembakken.

Muurelementen met verschillende soorten afwerking en kleuren

Muurelementen of stapelelementen worden van beton gemaakt en dankzij moderne productietechnieken kan daardoor elke gewenste afwerking aan een muurelement worden gegeven. Zo zijn er strak afgewerkte muurelementen, maar ook getrommelde varianten voor een wat meer verweerde look. Ook fraai zijn de zogeheten “gekloofde” muurelementen. Deze muurelementen hebben een of meer zijden waarvan de afwerking zich het best laat beschrijven als “rotsachtig” of het ruwe oppervlak zoals we dat kennen van kinderkopjes. In onze showtuin in Wageningen vindt u een grote verscheidenheid aan muurelementen in allerlei kleuren en kleurnuanceringen.