Zelf uw tuin ontwerpen? Doe het online!

Met onze online tuinontwerp-tool kunt u snel en makkelijk zelf de contouren van uw tuinontwerp schetsen. U kunt ervoor kiezen om uw tuin in 2D of in 3D te tekenen. U hoeft hier helemaal geen programma voor te installeren: deze online tuindesign-functie kunt u direct online gebruiken, gewoon in een webbrowser zoals Chrome of Firefox.

Tuinontwerp maken op PC of tablet

Onze tuinontwerp-tekentool kunt u gebruiken op uw gewone PC of laptop, maar ook op uw tablet zonder dat u daarvoor een aparte app hoeft te installeren. U kunt uw tuinontwerp tussentijds opslaan. U hoeft het design dus niet per se in één keer af te maken: simpelweg even bewaren en u kunt de volgende keer weer aan het tuinontwerp doorwerken.

Handig: direct materialen toepassen in uw tuinontwerp én er een offerte voor aanvragen

Met onze tuinontwerp-tool schetst u een gedetailleerd tuinontwerp, 100% compleet. Stap voor stap maakt u kennis met het gebruiksvriendelijke tekenprogramma, de plantenzoekmachine en de verschillende tuininrichtingsproducten die u in uw tuinontwerp kunt opnemen. Daadwerkelijk aan de slag met uw tuinontwerp? Dan kunt u makkelijk en snel een offerte bij ons aanvragen voor de materialen die u in uw tuinontwerp heeft gebruikt.

Ontwerp uw tuin in 2D of zelfs in 3D

Het ontwerpen van uw tuin in 2D is helemaal gratis. Wilt u uw tuin graag met diepte en perspectief in 3D ontwerpen? Dan kunt u upgraden naar een Plus-account voor het kleine eenmalige bedrag van € 5,98. Dat biedt u overigens nog meer voordelen:

  • U kunt een extra tuinontwerp maken en opslaan
  • Wandel in 3D door uw tuinontwerp
  • Maak een afdruk in elke gewenste stand van uw tuinontwerp in 3D
  • Afdrukken van uw tuinontwerp op schaal
  • Afmetingen per object afdrukken
  • Hoogte van hagen en tuinafscheidingen zijn instelbaar

Instructie videos om u snel opweg te helpen.

Wilt u liever een ontwerp laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een design op maat

Wilt u liever een ontwerp laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een design op maat

SHOWTERREIN

Nudepark 93, Wageningen