Tuinverlichting

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Als het op zomerse avonden nog steeds aangenaam toeven is in de tuin, maar al wel donker is geworden, dan brengt onze tuinverlichting uitkomst. De tuinverlichting van Nudetuin is zonder uitzondering LED-verlichting, zodat u bent verzekerd van een duurzame, zuinige en onderhoudsarme oplossing. U heeft de keuze uit verschillende soorten LED-tuinspots en -grondspots, maar ook LED-verlichting voor bij uw oprijlaan of wandarmaturen. De LED-tuinverlichting van Nudetuin Wageningen onderscheidt zich door de eenvoudige montage waar heel goed over is nagedacht. In drie eenvoudige stappen legt u in mum van tijd zelf uw LED-tuinverlichting aan.

Slimme LED-tuinverlichting: geen onnodig energieverbruik

Slimme tuinverlichting zorgt er voor dat er licht is waar en wanneer dat nodig is, en dat er geen onnodige energie wordt verbruikt als dat niet nodig is. Dat is niet alleen duurzaam en beter voor het milieu, het scheelt u natuurlijk ook in uw portemonnee. Toch is de LED-tuinverlichting van Nudetuin Wageningen hierdoor niet complex in de installatie of het gebruik. Het intelligente Quick-Safe Connect systeem werkt zonder software, maar zorgt er toch voor dat de tuinverlichting alleen brandt wanneer het nodig is. Decoratieve verlichting hoeft bijvoorbeeld echt niet te branden als u in bed ligt. Maar oriëntatieverlichting is daarentegen juist weer erg prettig als u een keer in het donker thuiskomt. Het Quick-Safe Connect systeem zorgt hiervoor met behulp van handige sensoren. Desondanks is de installatie van deze LED-verlichting ontzettend eenvoudig. U heeft er zelfs geen schroevendraaier bij nodig!