Diervriendelijk kunstgras – ruime keuze bij Nudetuin

Diervriendelijk kunstgras voor in de tuin, in een dierenren of bijvoorbeeld voor op het balkon. Het kan allemaal! Nudetuin heeft een ruim assortiment kunstgrassoorten, waaronder ook diverse varianten diervriendelijk kunstgras. Honden, katten en andere huisdieren kunnen hier veilig op liggen, lopen en spelen. Wij geven je graag een overzicht van 5 soorten kunstgras voor dieren die wij zeker aan kunnen raden.

 

1. Diervriendelijk kunstgras Claire

Kunstgras Claire is een veilige kunstgrassoort voor dieren en kinderen. Zoek je een natuurlijke grasmat voor hond of kat? Dan is dit een goede keuze. Kunstgras Claire heeft namelijk een zeer natuurlijke uitstraling door de tweekleurige grasspriet en tweekleurig mosdraad. Het resultaat is een zeer zachte en veilige ondergrond voor kinderen en dieren.

 

2. Luxe kunstgras Nova Zembla Deluxe

Kunstgras Nova Zembla Deluxe is niet alleen heel zacht en dik, waardoor de kwaliteit bijzonder hoog ligt, maar deze kunstgrassoort kan ook werkelijk overal worden toegepast. Zo is kunstgras Nova Zembla Deluxe niet alleen geschikt voor tuinen en balkons, maar bijvoorbeeld ook voor op speelplaatsen voor kinderen en voor langs zwembaden. Door een slimme sprietenmix is dit kunstgras niet van echt te onderscheiden. Een veilige en fijne keuze voor honden, katten en andere huisdieren.

 

3. Kunstgras Dianne voor kinderen en dieren

Kunstgras Dianne is een kunstgrassoort die zeer dicht gestikt is. Per vierkante meter hebben we het dan over ruim 25.000 steken. Hierdoor ontstaat er een fijne structuur en een geweldige uitstraling. Morsen de kinderen met drinken of de hond plast op kunstgras Dianne? Geen probleem! Een beetje water en het is weer schoon en fris. Kunstgras Dianne biedt veel aantrekkelijke voordelen, is betaalbaar en zeker een goede keuze als je zoekt naar kind- en diervriendelijk kunstgras.

 

4. Diervriendelijk kunstgras Pauline

In dit kunstgras is gebruik gemaakt van polyethyleen garen, waardoor er een zeer zachte structuur ontstaat. Daarnaast is er gebruik gemaakt van tweekleurig mosdraad en grassprieten in donkere en lichte groentinten, waardoor kunstgras Pauline zeer natuurlijk oogt. Dit kind- en diervriendelijke kunstgras is geschikt voor tuinen, terrassen, balkons en zeker ook voor landscaping doeleinden. Absoluut een mooie keuze om naar te kijken en een fijne keuze om op te spelen, zowel voor kinderen als voor dieren.

 

5. Veilig kunstgras Sylvie

Kunstgras Sylvie is diervriendelijk kunstgras met een goede hoogte van 35 millimeter. Het kunstgras voelt heerlijk zacht aan, ook aan dierenpootjes en blote kindervoetjes. Dit maakt kunstgras Sylvie tot een comfortabele, mooie en veilige kunstgrassoort voor iedereen. Ook in dit kunstgras zijn meerdere tinten groen slim met elkaar gecombineerd, waardoor het kunstgras vrijwel niet van echt te onderscheiden is.

 

Diervriendelijk kunstgras stalen

Natuurlijk wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Je kunt daarom bij Nudetuin altijd eerst kunstgras stalen aanvragen voordat je een bestelling plaatst. Ben je er al uit? Kom dan het gewenste kunstgras kopen in onze showtuin in Wageningen. Je kunt ook ons diervriendelijke kunstgras bestellen in onze webwinkel. Wil je meer informatie of heb je interesse in een persoonlijk advies bij het maken van een keuze uit onze collectie diervriendelijk kunstgras? Neem dan gerust contact met ons op.