GeoCeramica dealer: waarom kiezen voor GeoCeramica siertegels?

Als GeoCeramica dealer bieden wij onze klanten een ruim assortiment van deze unieke siertegels voor tuinen, terrassen en andere buitenruimten. Deze relatief nieuwe soort sierbestrating groeit dagelijks in populariteit. Dit is niet zonder reden. De GeoCeramica ervaring is uitstekend. Mensen zijn erg enthousiast over de bijzondere uitstraling. Nudetuin vertelt je graag meer over de unieke GeoCeramica siertegels.

 

Wat zijn GeoCeramica siertegels?

GeoCeramica siertegels zijn geen betontegels of keramische tegels, maar mixen de beste kwaliteiten van deze twee tegelsoorten. Dit levert veel belangrijke voordelen op, zoals een lange levensduur. De GeoCeramica prijzen liggen ook aantrekkelijk. Wil je GeoCeramica siertegels laten leggen? Ook dan ben je voordeliger uit dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor keramische siertegels. Dit heeft te maken met het feit dat GeoCeramica leggen sneller en makkelijker is. Zij kunnen namelijk gewoon worden gestraat op zand. Dit in tegenstelling tot de keramische siertegels. Deze moeten worden gestraat op een gestabiliseerde ondergrond.

 

Belangrijke voordelen van GeoCeramica

GeoCeramica leggen is voordeliger en dat is natuurlijk een belangrijk pluspunt. Alleen dit gegeven maakt de GeoCeramica ervaring voor velen al erg positief. Toch zijn er nog veel meer voordelen te noemen van deze siertegels. Dit zijn de 10 belangrijkste voordelen van GeoCeramica siertegels:

 

  1. De tegels zijn even sterk als betontegels.
  2. Deze siertegels zijn goed bestand tegen hitte en vorst.
  3. GeoCeramica siertegels zijn krasbestendig en kleurvast.
  4. Je kunt de tegels direct op zand straten en hoeft de ondergrond niet te stabiliseren.
  5. GeoCeramica leggen kan in ieder seizoen en onder elke weersomstandigheid.
  6. De tegels zijn voorzien van geïntegreerde afstandshouders in betonnen dragers.
  7. Deze siertegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen.
  8. GeoCeramica siertegels worden niet glad als het regent.
  9. De tegels hebben uitstekende drainerende eigenschappen.
  10. De siertegels kennen een zeer lange levensduur.

 

GeoCeramica voegen is eenvoudig

Als GeoCeramica dealer krijgen wij vaker vragen over het voegen van de tegels. De vormgeving van deze siertegels is zeer praktisch. De onderzijde van de siertegel is ontwikkeld om deze direct in een zandbed te kunnen plaatsen. Aan de zijden van de tegels is een verdikte richel te vinden. Deze zorgt ervoor dat de siertegels enkele millimeters van elkaar af worden gelegd. Dit is niet alleen ideaal omdat dit het risico op beschadigen verkleint. Het maakt het GeoCeramica voegen ook makkelijker. Voor GeoCeramica voegen gebruik je het beste onkruidvrij zand.

 

Een breed assortiment GeoCeramica tegels

Nudetuin is een ervaren GeoCeramica dealer en dit betekent dat ons assortiment veelzijdig en ruim is. Ben je op zoek naar GeoCeramica 60×60 tegels? Dan heb je bij ons de keuze uit diverse stijlen en kleuren. Binnen ons assortiment GeoCeramica 60×60 siertegels vind je ook unieke designs. Zo is de GeoCeramica Flower een heel populaire variant. Zoek je grotere siertegels, zoals GeoCeramica 80×80 varianten? Dan bieden wij je ook een ruime keuze. Voor iedere buitenruimte bieden wij de mooiste tuintegels binnen deze collectie.

 

Welke GeoCeramica siertegels kies jij?

Durf jij voor een unieke siertegel te gaan, zoals de populaire GeoCeramica Flower, of kies je toch voor een wat rustigere uitstraling? Wat jouw wensen en eisen ook zijn; wij hebben het voor je. Als GeoCeramica dealer nodigen wij je uit om ons assortiment eens te komen bekijken in onze showtuin in Wageningen. Geen zin om langs te komen of zitten wij niet direct om de hoek? Dan kun je ons assortiment siertegels natuurlijk ook bekijken in de webwinkel. Ook online zijn onze GeoCeramica prijzen scherp!

 

Advies van jouw GeoCeramica dealer

Vind je het lastig om (online) een keuze te maken uit ons assortiment siertegels? Als GeoCeramica dealer adviseren wij je natuurlijk graag. Voor meer informatie en persoonlijk advies kun je altijd contact met ons opnemen.