Tuintegels in wildverband: wat zijn de voordelen?

Tuintegels in wildverband zijn compleet anders dan de tuintegels die in een recht patroon worden gelegd. Nudetuin heeft meerdere soorten tuintegels in het assortiment die geschikt zijn om in wildverband te leggen. Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende tuintegels in diverse maten en vormen. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk. Wil jij tuintegels in wildverband (laten) leggen? Dan hebben wij meer dan voldoende keuze. Wanneer tuintegels in wildverband beschikbaar zijn, dan zie je dit terug bij de beschikbare maten van de tegels. Wij geven je graag wat voordelen van tuintegels in wildverband.

 

1. Het geeft een speels effect

Tuintegels in wildverband zorgen voor een heel ander effect dan de tuintegels die in een rechte verhouding tot elkaar worden gelegd. Hierdoor zorgen de tuintegels die in wildverband worden gelegd voor een speels effect. Er zijn minder of zelfs helemaal geen rechte lijnen te vinden in het ontwerp, afhankelijk van de specifieke tuintegel en vorm. Zo hebben wij ook tuintegels in natuurlijke vormen die geen enkele rechte lijn vertonen. Deze varianten zorgen voor een optimaal speels effect waar je echt alle kanten mee op kunt.

 

2. Je kunt variëren in kleur

Het mooie van tuintegels in wildverband is wel dat je niet vast zit aan één kleur. Er zijn tegels beschikbaar die in het eigen design al meerdere kleuren of een mooie kleurovergang laten zien. Daarnaast kun je natuurlijk ook combineren om dit effect sterker te maken. Of je nu houdt van licht, donker of warm: alle kleuren zijn beschikbaar. Je kunt echt iedere gewenste sfeer realiseren met de tuintegels in wildverband.

 

3. Er zijn veel mogelijkheden in ontwerp

Het ontwerp staat zeker niet vast. We noemden het net al even: er zijn tuintegels die op zichzelf recht zijn en vervolgens in wildverband kunnen worden gelegd, maar er zijn ook tegels beschikbaar in natuurlijke vormen, zonder rechte lijnen. Hierdoor kun je veel kanten op als het om het ontwerp gaat. Je kunt de tuintegels gemakkelijk in wildverband leggen in zowel kleine als (zeer) grote buitenruimten.

 

4. Jouw bestrating is echt uniek

Verreweg de meeste mensen hebben een rechte bestrating. Soms blijft de standaard bestrating van de nieuwbouw liggen, veelal stoeptegels, of wordt er gekozen voor een rechte tegel die ook in recht verband wordt gelegd. Wanneer je kiest voor het aanleggen van tuintegels in wildverband, dan weet je zeker dat jouw bestrating echt uniek is. Je geeft je tuin een mooie, bijzondere uitstraling die je niet snel elders tegen zult komen.

 

5. De keuze is enorm!

Er zijn natuurlijk eindeloos veel soorten tuintegels en een groot deel van de tuintegels kan zeker ook in wildverband worden gelegd. Je hebt dus een bijzonder ruime keuze aan tuintegels als je deze in wildverband wilt leggen in je tuin. Dit betekent dat je echt iedere gewenste sfeer kunt creëren in een kleur die bij je past.

 

Wil jij ook tuintegels in wildverband kopen?

Is jouw tuin aan nieuwe bestrating toe en heb je interesse in tuintegels in wildverband? Dan ben je natuurlijk welkom bij Nudetuin. Ontdek de mogelijkheden in onze webwinkel, waar je direct kunt bestellen, of kom eens langs in onze showtuin in Wageningen. Wil je eerst meer weten over de tuintegels in wildverband? Neem dan gerust contact met ons op.