CeraDeco tegels: keramische tegels met betonnen onderlaag

CeraDeco tegels zijn keramische tegels op beton. Deze luxe keramische tegels met betonnen onderlaag weten de beste kwaliteiten van beton en keramiek te combineren in één tegel. Er zijn meer luxe siertegels voor de tuin die de kwaliteiten van deze twee materialen samenvoegen. Denk bijvoorbeeld aan de GeoCeramica siertegels. Beide siertegels zijn in ons assortiment beschikbaar in de meest unieke en luxe designs. Nudetuin is een ervaren GeoCeramica en CeraDeco dealer. Wij laten je graag kennis maken met de bijzondere CeraDeco siertegels.

 

Keramische tegels op beton

De CeraDeco tegels zijn luxe keramische tegels met betonnen onderlaag. Dit betekent dat de bovenzijde van de tegel gemaakt is van keramiek. De onderzijde van de tegel bestaat uit hoogwaardig beton. Door deze samenstelling van keramiek op beton ontstaan er veel voordelen. Een heel belangrijk voordeel is wel dat je de keramische tegels op beton direct kunt plaatsen op een draagkrachtige zandgrond. Je hoeft dus niet eerst te investeren in een betonnen fundering. CeraDeco aanleggen is hierdoor eenvoudig, voordelig en snel.

 

Alle voordelen van CeraDeco tuintegels

We hebben natuurlijk al wat CeraDeco voordelen genoemd, maar er zijn er nog veel meer. Hieronder vind je een overzicht van alle belangrijke CeraDeco voordelen:

 

 • Een luxe toplaag van keramiek.
 • Een sterke onderlaag van verdicht beton.
 • CeraDeco siertegels worden niet glad als het regent.
 • Beschikbaar in exclusieve designs.
 • De toplaag van CeraDeco tegels is kleurvast.
 • Voorzien van praktische voegopsluiting.
 • Optimale hechting door trilbeton.
 • Makkelijk en snel aan te leggen.
 • Direct op een zandbed te verwerken.
 • De toplaag is slijtvast en vlek-, kras- en zuurbestendig.
 • Zeer eenvoudig te reinigen, dus onderhoudsvriendelijk.
 • CeraDeco tegels zijn maatvast.

 

CeraDeco tegels in exclusieve designs

De unieke CeraDeco siertegels zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende exclusieve designs. Van diverse varianten zijn er ook weer meerdere kleuren beschikbaar. Zo is het populaire CeraDeco flower design in drie verschillende kleuren te bestellen. Veel mensen zoeken naar CeraDeco natuursteen tegels. Dit komt vooral omdat veel CeraDeco siertegels op natuursteen zijn geïnspireerd. Mooie voorbeelden hiervan zijn de donkere marmerlook tegels en de lichte marmerlook tegels.

 

CeraDeco siertegels in meerdere formaten

Vaak worden de exclusieve CeraDeco tegels gebruikt om een mooi en luxe terras te realiseren in de tuin. Natuurlijk is niet iedere tuin even groot. Daarom zijn er meerdere formaten CeraDeco tegels beschikbaar. Wil je aan de slag met grote siertegels in de tuin? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de CeraDeco 90×90 siertegels. Toch liever een wat kleinere tegel? Dan gaat de voorkeur vaak uit naar een CeraDeco 60×60 siertegel. Van beide formaten zijn er meerdere kleuren en designs te bestellen.

 

CeraDeco kopen of bestellen

Wil jij CeraDeco kopen in een fysieke winkel? Dan ben je van harte welkom in onze showtuin in Wageningen, te vinden aan Nudepark 93. Hier kun je de exclusieve CeraDeco siertegels bekijken en direct de tegels kopen die jij het mooist vindt. Wil je liever CeraDeco bestellen in een online winkel? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt in dit geval een keuze maken uit het online assortiment van onze webwinkel en hier de gewenste CeraDeco bestellen. Natuurlijk kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over onze CeraDeco siertegels.