Het assortiment van Nudetuin in 2021!

Ja, het eerste blog van 2021 is hiermee een feit! We hopen natuurlijk dat je mooie, warme feestdagen hebt gehad. Daarnaast wensen we je alle goeds voor het nieuwe jaar. In 2021 ben je natuurlijk ook weer welkom bij Nudetuin. Wij staan voor je klaar met een groot assortiment, zowel in onze showtuin als in onze webwinkel. Daarnaast zorgen we uiteraard voor een fijne, vriendelijke service. Graag stellen wij je kort voor aan het assortiment van Nudetuin in 2021!

 

De mooiste tuintegels en terrastegels

Natuurlijk hebben wij ons assortiment tuintegels & terrastegels weer voor je klaarstaan in onze webwinkel. Kom je liever langs om de varianten te bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Nudetuin is zowel online als offline jouw partner voor al je tuin- en terrastegels. In dit assortiment vind je betontegels, keramische tegels en grastegels.

 

Een ruime keuze aan sierbestrating

Je wilt naar een mooie tuin kijken, maar je voelt er weinig voor om veel onderhoud aan je tuin te voeren? Dan kies je toch gewoon voor sierbestrating? Ons assortiment sierbestrating biedt je meer dan voldoende keuze. Ga voor betonbestrating of betonklinkers. Wil je liever iets nostalgisch, maar dan in een modern jasje? Dan kun je ook kiezen voor de gebakken klinkers.

 

Kwalitatief hoogwaardige kantopsluiting

Ga jij het komende jaar de tuin eens flink onder handen nemen? Dan kun je misschien wel mooie en sterke kantopsluiting gebruiken, bijvoorbeeld om speelse niveaus mee te creëren. Ons assortiment kantopsluiting bevat meer dan voldoende keuze, zoals betonbielzen, muurelementen, opsluitbanden en pallisadebanden.

 

Alle soorten kunstgras voor ieder doeleinde

Natuurlijk kun je in 2021 ook weer bij ons terecht voor een groot assortiment kunstgras. Wil je een mooi gazon aanleggen en genieten van realistisch kunstgras? Dan hebben wij meer dan voldoende mooie soorten groen kunstgras voor je klaarstaan. Diverse varianten zijn niet van echt te onderscheiden. Wil je liever iets unieks of zoek je iets vrolijks voor bijvoorbeeld je etalage of een beursstand? Kijk dan zeker ook bij het gekleurd kunstgras in ons assortiment.

 

Sfeervol siergrind en split

Wil je de oprit een mooiere en luxere uitstraling geven? Zoek je iets om de plantenbakken of verhogingen mooi mee op te vullen? Misschien ben je wel op zoek naar een mooie oplossing voor tussen de tegels. Je kunt bij ons terecht voor een groot assortiment siergrind & split. De meest uiteenlopende soorten, kleuren en maten zijn beschikbaar!

 

Gewoon alles voor de perfecte tuininrichting!

Natuurlijk wil je ook in 2021 gewoon volop genieten van je tuin. Daarom koop je bij Nudetuin, online of in de showtuin, alles voor een mooie tuininrichting. Wil je een sterke, duurzame omheining? Dan zijn onze schanskorven misschien wel de perfecte keuze voor jou. Direct wat extra sfeer in de tuin brengen? Dan is het absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen bij onze tuinhaarden. Wij hebben echt alles voor je in het assortiment, van stapelblokken tot tuinverlichting.

 

We zien je graag in 2021!

De feestdagen liggen achter ons en het jaar 2021 is dan eindelijk echt begonnen. We hopen op een fantastisch mooi jaar, voor iedereen. Bij Nudetuin staan we ook weer voor je klaar en we zien je graag! Wil je eerst meer weten over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.