Sierbestrating

Filter op:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Bij Nudetuin in Wageningen vindt u duurzame eersteklas sierbestrating voor elk budget. Wij zijn dealer van MBI beton, Redsun, Bylandt en Morssinkhof. Wilt u ons assortiment sierbestrating van dichtbij bekijken? Kom dan naar onze showtuin in Wageningen, u bent van harte welkom! We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de voor uw situatie meest geschikte sierbestratingsproducten.

Assortiment en soorten sierbestrating

De keuze op het gebied van sierbestrating is groot en waarschijnlijk bent u in uw zoektocht al tegen verschillende vaktermen aangelopen. We leggen u graag even uit wat deze betekenen. Als men spreekt over getrommelde sierbestrating dan bedoelt men een speciale bewerking om stenen een verouderd aanzicht te geven voor een natuurlijke uitstraling. Ongetrommelde bestrating is herkenbaar aan de facetrand (een schuin afgewerkte rand), waardoor de onderlinge aansluitingen meer opvallen. Strakke sierbestrating heeft daarentegen weer geen of slechts minimaal factet en is daarmee beter geschikt voor het leggen van sierpatronen of lange, kaarsrechte stukken. Een populaire soort sierbestrating is gebakken bestrating: deze stenen van rivierklei zijn zeer geschikt om patronen te leggen en verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten, zoals waalformaat, dikformaat en klinkerkei.

Zelf uw sierbestrating aanleggen of liever laten leggen?

In Nederland klussen we graag maar niet iedereen is een geboren doe-het-zelver… Wilt u niet alleen een goed advies over sierbestratingsproducten en aanlegpatronen, maar ook een offerte voor het aanleggen van uw sierbestrating? Samen met onze partner maken wij graag een vrijblijvend voorstel. Omdat Nudetuin en deze partner onder één dak gevestigd zijn, weet u zeker de complete verzorging van uw sierbestrating snel en vakkundig wordt verzorgd – van levering tot aanleg.