Betonbestrating

Filter op:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Naast betonklinkers en betontegels levert Nudetuin Wageningen ook een ruim assortiment specifieke betonbestrating dat zich uitermate goed leent voor een fraaie sierbestrating van uw terras of in uw tuin. Zo bieden wij een ruime keus uit verschillende maten koppelstones, in een groot aantal verschillende kleuren en kleurnuances. Ook kunt u kiezen uit kleinere formaten betonbestrating, die mooi in verschillende legverbanden kunnen worden gecombineerd met betontegels uit dezelfde kleurseries.

Betonbestrating: verouderd, getrommeld, ongetrommeld, facet, micro-facet of zonder facet

Bij betonbestrating is naast de kleur en kleurnuance de afwerking in sterke mate bepalend voor het totaalaanzicht. Houdt u van een moderne, strakke “look”? Dan leent betonbestrating met facet of micro-facet (schuin afgewerkte randen) zich daar het beste voor. Voor een nog strakkere aansluiting kunt u ook kiezen voor betonbestrating zonder enige facetafwerking. Voor een meer nostalgisch of romantisch eindresultaat is verouderd gemaakte en/of getrommelde betonstrating beter geschikt. Randen en hoeken van het steenwerk worden dan door de producent enigszins gebrokkeld en afgerond, met als gevolg een wat verweerd uiterlijk dat bijvoorbeeld goed past bij oudere panden of klassiekere tuinen.