Schanskorven

Schanskorven – ook wel bekend als steenkorven – worden gebruikt als afscheiding tussen tuinen, maar ook toegepast als sierelement in de tuin zelf. Omdat de schanskorf zo flexibel toepasbaar is, zijn er allerlei creatieve samenstellingen denkbaar. Schanskorven worden bijvoorbeeld gecombineerd met houten elementen en zelfs met vuurhaarden. Nudetuin in Wageningen biedt ook een uitgebreid assortiment breukstenen waarmee u uw schanskorven kunt vullen. Onze collectie breukstenen bestaat uit onder meer Noors graniet, basalt, Yellow Sun, Ardenner, Grauwacke, Doornik, Weissenbacher, Rouge Royal en Duitse kalksteen. In onze showtuin in Wageningen laten we u graag een aantal voorbeelden zien en kunnen we u deskundig adviseren over de vele mogelijkheden van schanskorven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Toepassingen schanskorven

Schanskorven van Nudetuin in Wageningen zijn duurzaam en decoratief. Ze kennen tal van slimme toepassingen voor tuin en erf. U kunt onze schanskorven bijvoorbeeld prachtig combineren met onze trendy tuinhaarden en er ook bijpassende zitelementen en tuintafels van maken. Onze decoratieve schanskorven zijn oersterk. Het materiaal bestaat uit verzinkte galvan met een maaswijdte van 5 x 5 centimeter. Nudetuin in Wageningen levert schanskorven in elke maat en gevuld met de breukstenen van uw keuze. Decoratieve schanskorven van Nudetuin in Wageningen kunt u toepassen zoals u ze het liefste ziet. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en maten die u helpen uw uiteindelijke idee vorm te geven. Zo vindt u in ons assortiment zuilen, vuurschalen, houtstapelaars, combineerelementen met tuinbanken, overkappingen en verschillende bijzondere vormen. Hebt u nog vragen over onze schanskorven of de vulling? Kom naar ons toe of stel uw vraag telefonisch via 0317 765 005.