Je tuin totaal opnieuw ontwerpen? Nudetuin helpt je!

Een tuin totaal opnieuw ontwerpen is niet altijd eenvoudig, zeker niet als je niet precies weet wat je wilt. Wel is het natuurlijk erg leuk om je tuin totaal opnieuw vorm te geven. Je kunt de buitenruimte helemaal inrichten zoals jij het wilt. Als we van huis wisselen, ongeacht of we huren of kopen, dan nemen we de tuin er vaak bij zoals deze is. Over het algemeen heeft deze geen prioriteit, dus de tuin blijft zoals de vorige bewoners deze gemaakt hebben. Dit hoeft niet jouw smaak te zijn. Is de verhuizing achter de rug en de woning helemaal op orde? Dan is het tijd om de tuin totaal naar jouw zin te maken. Nudetuin helpt je daar graag bij!

 

Ontwerp je nieuwe tuin totaal online!

Weet je dat het mogelijk is om jouw nieuwe tuin in het geheel online te ontwerpen met behulp van een enkele tool? Het is niet nodig om met pen en papier te gaan zitten knutselen om uiteindelijk een ontwerp in handen te hebben. Met een online tool voor tuinontwerp maak je het jezelf een stuk makkelijker. Nudetuin heeft een goede tool voor tuinontwerp voor je klaarstaan. Deze tool kun je op je pc gebruiken, maar ook op je tablet of smartphone. Binnen korte tijd heb jij je tuin totaal opnieuw vorm gegeven met alles wat jij erin wilt hebben! De tool is gebruiksvriendelijk, dus voor iedereen makkelijk te gebruiken.

 

Je tuin ontwerpen in 2D of 3D weergave

Met onze tool kun je je tuin ontwerpen in een 2D weergave. Dit is volledig gratis en het geeft je een goed en helder beeld van de mogelijkheden met jouw tuin. Vind je het lastig om aan de hand van een 2D weergave te zien of alles wel echt helemaal naar je zin is? Dan is er de mogelijkheid om als het ware door je nieuwe tuin te ‘wandelen’ in het nieuwe ontwerp. Hiervoor is de 3D weergave ontwikkeld. Voor deze weergave betaal je een bedrag van € 5,98. Zo weet je altijd zeker dat het ontwerp bij je past. Is er iets niet helemaal naar je zin? Dan kun je het eenvoudig binnen de tool aanpassen tot de nieuwe tuin wel volledig aan al je wensen voldoet.

 

Wij inspireren je natuurlijk graag

Zit je zelf boordevol inspiratie? Dan kun je lekker aan de slag met de tool. Weet je nog helemaal niet wat je wilt met je tuin? Dan inspireren wij je graag. Kom eens een kijkje nemen in onze showtuin. Hier vind je diverse soorten kunstgras die ideaal zijn als je wel wilt genieten van realistisch gras, maar niet veel zin hebt om steeds een gazon te maaien. Neem een kijkje bij onze tuintegels om je te laten inspireren voor het maken van een nieuw terras of ontdek de vele soorten en kleuren siergrind en split om je tuin een sierlijke uitstraling mee te geven. Alles is mogelijk en wij adviseren je graag bij het maken van je keuzes.

 

Tijd om te shoppen voor je nieuwe tuin!

Heb je je nieuwe tuin totaal opnieuw ontworpen met onze tuinontwerp tool? Dan is het natuurlijk tijd om het idee om te gaan zetten in werkelijkheid! Neem je ontwerp mee en kom naar onze showtuin in Wageningen om alles te kopen wat je nodig hebt. Natuurlijk is online bestellen ook mogelijk. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.