Grastegels kopen voor diverse toepassingen

Grastegels kopen kan voor diverse toepassingen. Er wordt vaker gedacht dat uitsluitend bedrijven en bijvoorbeeld gemeenten grastegels kopen, bijvoorbeeld voor de entree of de parkeerplaats, maar niets is minder waar. Er zijn zeker ook particulieren die grastegels kopen, bijvoorbeeld voor de oprit of het terras. Grastegels zijn dan ook in veel situaties ideaal. Je kunt ze gebruiken voor diverse toepassingen. Natuurlijk kun je bij Nudetuin diverse grastegels kopen.

 

Wat zijn grastegels voor tegels?

Grastegels staan bekend onder diverse termen. Zo worden zij in de praktijk ook wel grasblokken, grasbetontegels, grasrasters, grasstenen en grasroosters genoemd. In de praktijk gaat het allemaal om hetzelfde product. Grastegels zijn tegels waarin perforaties te zien zijn. De betonnen tegels kunnen vlak zijn, maar zijn er ook in een gegolfd model. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk gras gaat groeien door de perforaties. Hierdoor profiteer je van de hardheid en stevigheid van beton, maar ook van de natuurlijke, groene uitstraling van gras.

 

Als bedrijf of instelling grastegels kopen

We zien inderdaad wel vaker dat bedrijven en instellingen grastegels kopen. Het is dan ook zo dat deze vaak worden gebruikt langs wegen. Hierdoor staan wij ook wel bekend als bermkanttegels. Daarnaast zijn de tegels ook ideaal voor op parkeerplaatsen, landbouwdammen, campings, dijken en opslagplaatsen. Je kunt eigenlijk altijd het best grastegels kopen als je wilt profiteren van een optimale hardheid zonder tegen beton aan te moeten kijken. De stenen zijn zeer sterk, waardoor je er gemakkelijk met een voertuig overheen kunt rijden. Naar mate het gras hoger groeit door de perforaties heen zie je steeds meer groen en steeds minder beton.

 

Welke soort grastegels kopen voor in de tuin?

Natuurlijk zijn er zeker ook particulieren die grastegels kopen voor in de tuin. Kies je dan het best voor de gegolfde grastegels of juist voor de vlakke grasblokken? Dit is vooraf afhankelijk van waar je de tegels wilt plaatsen. Wil je de grastegels gebruiken voor de oprit? Dan wordt er in de regel vaker gekozen voor de gegolfde modellen. Wil je de grastegels juist gebruiken voor een terras? Dan is de vlakke variant mooier. Een harde ondergrond onder de tuinset is prettig en hierbij is het wel zo aangenaam als alles goed gelijk is, zodat de stoelen niet wiebelen. Daarom zijn de vlakke blokken aan te raden voor terrassen.

 

Grastegels gaan jarenlang mee

Grastegels van goede kwaliteit blijven jarenlang sterk. De kwaliteit gaat niet verloren, ook niet wanneer de belasting relatief intens is. Hierdoor zijn de grastegels echt een investering waar je lang van profiteert. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat de grastegels bij aankoop van optimale kwaliteit zijn. Deze garantie krijg je zeker wanneer jij je nieuwe grastegels komt kopen bij Nudetuin.

Online grastegels kopen bij Nudetuin

Bij Nudetuin ben je altijd welkom in de showtuin, te vinden in Wageningen, waar wij je graag informeren over de mogelijkheden en adviseren bij het maken van je keuze. Wil je liever online bestellen? Dit is bij ons zeker ook mogelijk. Je kunt bij ons eenvoudig, snel en voordelig grastegels kopen in de webwinkel. Heb je hier meer informatie of advies bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op.