Gekleurd kunstgras: de beste ideeën!

Gekleurd kunstgras kopen? Dan zit je bij Nudetuin zeker goed! Wij hebben een leuk assortiment voor je klaar staan. Je kunt bij ons gekleurd kunstgras kopen in Wageningen, waar je onze showtuin kunt vinden aan het Nudepark 93. Ben jij een echte online shopper? Dat is bij ons ook geen probleem. In dat geval kun je gekleurd kunstgras online bestellen in onze webwinkel. Zo leveren wij onze service altijd zoals jij het wilt!

 

Gekleurd kunstgras voor tuin en balkon

Ben je een echte creatieve geest en wil je een kleurrijke tuin realiseren met meerdere felle kleuren? Dan is gekleurd kunstgras natuurlijk ideaal. Je kunt bijvoorbeeld rood kunstgras in de tuin leggen of kiezen voor paars kunstgras. Natuurlijk kan dit niet alleen in de tuin, maar ook zeker op het balkon. Met het kunstgras maak je de mooiste creatieve ontwerpen in de kleuren die bij je passen. Natuurlijk zijn kinderen ook dol op gekleurd kunstgras!

 

Gekleurd kunstgras voor een professionele entree

Bedrijven vinden het vaak lastig om de entree een mooie, goed verzorgde en professionele uitstraling te geven. In de meeste gevallen is onderhoudsvriendelijkheid erg belangrijk. Ook dan is kunstgras in een mooie kleur een goede optie. Dit kunstgras is er niet alleen in felle kleuren, maar ook in kleuren die je zeker goed kunt gebruiken voor een professionele look. Zo kun je de entree van je bedrijf voorzien van grijs kunstgras of intens zwart kunstgras, bijvoorbeeld.

 

Gekleurd kunstgras voor beurzen en evenementen

Sta je op de beurs of heb je een locatie op een mooi evenement? Dan wil je natuurlijk ook een goede aankleding van de vloer waar je echt mee opvalt. Denk bijvoorbeeld aan wit kunstgras voor een moderne en strakke uitstraling of voor zilver kunstgras voor een unieke look. Je kunt er alle kanten mee op, waardoor je het goed aan kunt passen op de rest van de inrichting.

 

Gekleurd kunstgras voor etalages

Etalages zijn bedoeld om het publiek aan te trekken. Met een goed ingerichte etalage weet je mensen binnen te krijgen en dat is natuurlijk de bedoeling. Met kunstgras kun je de sfeer in de etalage steeds veranderen door bijvoorbeeld elke maand een andere kleur kunstgras neer te leggen. Misschien wil je wel roze kunstgras en blauw kunstgras wanneer je een babywinkel hebt. Komt de periode van het EK of het WK er weer aan, en doet Nederland ook nog mee? Dan is oranje kunstgras natuurlijk ook een geweldige optie!

 

Toch liever realistisch kunstgras?

Gekleurd kunstgras is fantastisch voor de juiste doeleinden, maar veel mensen willen in de tuin toch liever genieten van een gazon dat niet te onderscheiden is van echt gras. Hiervoor ben je natuurlijk ook van harte welkom bij Nudetuin. Wij hebben een veelzijdig assortiment realistisch kunstgras in diverse prijsklassen. Je kunt het kunstgras online bestellen of het gewenste kunstgras kopen in onze showtuin.

 

Direct gekleurd kunstgras bestellen?

Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil je meteen gekleurd kunstgras bestellen? Sla dan direct je slag in onze webwinkel. Wil je het toch liever eerst bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze showtuin in Wageningen. Wil je meer informatie of advies over gekleurd kunstgras? Neem dan contact met ons op.