Zwarte tuintegels – 5x inspiratie van Nudetuin

Zwarte tuintegels weten een unieke, bijzondere en heel intense sfeer naar je tuin te brengen. Voor de één zijn zwarte tuintegels heel vanzelfsprekend, voor de ander is het ‘een gedurfde keuze’. Het is zeker zo dat het een bijzondere keuze is, maar wel een keuze die steeds vaker wordt gemaakt. Niet voor niets, want zwarte tuintegels zijn modern en luxe om naar te kijken. Nudetuin heeft natuurlijk ook zwarte tegels in het assortiment. Wij stellen graag 5 varianten aan je voor.

 

1. GeoTravertino Milano

Tuintegel GeoTravertino Milano biedt een diep zwarte kleur die op iedereen indruk weet te maken. Deze zwarte tuintegels laten een unieke structuur zien en hebben iets industrieels in hun uiterlijk. Dit maakt deze tegels tot een bijzondere keuze voor iedere tuin.

 

2. GeoCeramica Belgian Black

Wil je het zwart wel op een subtiele wijze doorbreken? Dan kan tuintegel GeoCeramica Belgian Black zomaar de juiste keuze zijn. Deze zwarte tuintegels laten witte spikkels zien en dat zorgt voor een indrukwekkend effect. Het is alsof je naar de sterrenhemel kijkt, maar dan op de grond van je tuin.

 

3. GeoPiazza Milano

Ben jij tijdens een vakantie in Italië verliefd geworden op die prachtige pleinen en zou je er veel voor over hebben om deze unieke sfeer dichterbij huis te hebben? Dat kan! Neem eens een kijkje bij de GeoPiazza Milano tuintegels. Deze zwarte tuintegels bieden een unieke houtnerfstructuur. De Italiaanse pleinen hebben model gestaan voor het ontwerp van deze tegels.

 

4. GeoCeramica Tracks Mustang Dark

Hou je meer van speelse lijnen, van een mysterieuze uitstraling en een wat zachter karakter in het zwart? Dan kunnen wij je de GeoCeramica Tracks Mustang Dark zeker aanraden. Deze zwarte tuintegels weten, vooral met de unieke sporen in het ontwerp, een bijzondere sfeer te creëren die goed past bij iedere soort tuin.

 

5. GeoArdesia Alivo Milano

Wil jij een mooie combinatie maken tussen natuurlijk, zwart en speels? Dan is de GeoArdesia Alivo Milano tuintegel meer dan het overwegen waard. Deze vijfhoekige tegels zijn perfect te leggen tot een mooi geheel, terwijl de organisch gevormde randen ervoor zorgen dat het er toch heel natuurlijk uitziet. Wil jij dichtbij de natuur blijven, maar hou je wel van structuur in de tuin? Dan zou dit zomaar eens jouw ideale zwarte tuintegel kunnen zijn.

 

Bekijk alle zwarte tuintegels van Nudetuin

Wij hebben je voorgesteld aan een aantal unieke zwarte tuintegels uit ons assortiment, maar dit zijn natuurlijk niet de enige zwarte tegels die wij je aan kunnen bieden. Wij nodigen je daarom uit om eens een kijkje te nemen in ons totale assortiment tuintegels, zodat je een helder beeld hebt van wat er bij ons allemaal te koop is. Heb je jouw ideale tuintegel gevonden? Bestel dan eenvoudig online. Wil je de zwarte tuintegels eerst bewonderen? Dan ben je altijd welkom bij onze showtuin in Wageningen. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.