Siergrind en split voor de betonlook tuin

Siergrind en split combineren met een betonlook uitstraling in de tuin? Goed idee! Er zijn veel verschillende soorten siergrind en split verkrijgbaar. Niet alle varianten combineren mooi bij betonlook elementen of betonlook bestrating, maar er zijn heel wat soorten siergrind en split die hier juist wel perfect bij passen. Nudetuin stelt graag 5 soorten siergrind en split aan je voor die perfect passen bij de betonlook tuin.

 

1. Ardenner split grijs

Het geeft een mooi effect wanneer je betonlook elementen of betonlook bestrating in je tuin combineert met siergrind en split. Wil je een beetje in dezelfde tinten werken in je tuin, maar wil je ook niet direct voor een effen geheel kiezen? Dan is Ardenner split grijs wellicht de juiste keuze voor jou. Deze variant is grijs en laat een natuurlijke, witte ader zien. Ardenner split grijs is te verkrijgen in drie verschillende formaten.

 

2. Carrara split

Betonlook is er in meerdere tinten. Je kunt een betonlook tuin creëren met relatief licht beton, maar ook met donkerdere betontinten. Zeker wanneer je voor een donkerdere look gaat kan het heel mooi zijn om de tuin weer op te lichten met wit siergrind of split. In dit geval kunnen wij onze Carrara split zeker aanraden. Deze variant is te verkrijgen in het formaat 08 tot 12 millimeter en is volledig wit. Perfect om een frisse, moderne look mee te creëren.

 

3. Canadian Slate

Hou jij van de betonlook tuin, maar hou je ook van kleur en van speelse effecten in je tuin? Dan zou je zeker eens kennis moeten maken met de Canadian Slate uit ons assortiment. Binnen het aanbod siergrind en split is dit misschien wel de meest speelse, unieke variant. Je ziet niet alleen afwijkende vormen, maar ook een combinatie van meerdere kleuren. Zo kom je zwart, paars en grijs/groen tegen in de Canadian Slate, welke te verkrijgen is in twee verschillende formaten.

 

4. Basalt split zwart

We gaven net al aan dat licht siergrind en split, zoals wit, perfect past bij de wat donkerdere betonlook tuin. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij juist gaat voor de lichtere betonlook. In dat geval zorgen de donkerdere varianten siergrind en split juist voor het nodige evenwicht. Bij ons vind je bijvoorbeeld Basalt split zwart in maar liefst zes verschillende formaten. Deze variant is antraciet/zwart gekleurd voor een moderne look die perfect bij lichter beton past.

 

5. Ice Bleu split

Wil jij je betonlook tuin een boost geven met mooi siergrind en split, maar wil je hierbij vooral ook dichtbij de natuurlijke uitstraling blijven. Neem dan zeker even een kijkje bij onze Ice Bleu split. Deze variant is grijs/blauw en past perfect bij de natuurlijke, neutrale look zonder saai te worden. Ice Bleu split is in twee verschillende formaten te bestellen.

 

Direct siergrind en split kopen?

Wil jij direct mooi siergrind en split kopen voor je betonlook tuin? Laat je dan online inspireren door ons ruime assortiment. Ons assortiment siergrind en split is natuurlijk ook te bekijken in onze showtuin in Wageningen, waar je altijd welkom bent. Heb je nog vragen over (het gebruik van) siergrind en split? Neem dan gerust contact met ons op.