Robusto Ceramica

Klijn Robusto Ceramica tuintegels zijn design tuin- en terrastegels met een dikte van 3 centimeter. Hierdoor kun je altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. Deze tuintegels zijn goed bestand tegen hitte en vorst. Daarnaast zijn ze kleurvast en goed bestand tegen krassen en vlekken. De Klijn Robusto Ceramica zijn eenvoudig te onderhouden en blijven jarenlang mooi, waardoor je zeker bent van een lange levensduur. Natuurlijk ben je bij Nudetuin aan het juiste adres wanneer je interesse hebt in deze hoogwaardige tuintegels. Wij bieden je een ruime collectie met tal van kleuren en designs. Kom je gerust eens laten inspireren in onze showtuin. Je vindt ons aan het Nudepark 93 in Wageningen.

Hoogwaardige productlijn van fabrikant Klijn

Nudetuin heeft door de jaren heen het assortiment tuin- en terrastegels flink uitgebreid. Zo kun je bij ons terecht voor de populaire CeraNova en Ceramaxx tuintegels van Michel Oprey & Beisterveld, maar wij hebben ook de collectie van Gardenlux in ons assortiment. Wij zijn jouw ervaren partner voor de mooiste tuin- en terrastegels van de meest ervaren merken. De Klijn Robusto Ceramica zijn afkomstig van een ervaren fabrikant die garant staat voor een optimale kwaliteit, gecombineerd met de beste eigenschappen en de mooiste designs. Elke tuintegel uit de Klijn Robusto Ceramica collectie heeft een bijzondere uitstraling waar je naar blijft kijken. Uiteraard zijn er mooie designs beschikbaar voor alle soorten tuinen.

Klijn Robusto Ceramica tuintegels met een warme uitstraling

De afgelopen jaren zijn we eraan gewend geraakt meer tijd in en om onze eigen woning te besteden. Veel mensen willen de tuin opknappen om weer te kunnen genieten van een mooi verzorgde tuin. Hierbij wordt vaak gekeken naar de actuele trends op tuingebied. Zo zijn momenteel de mediterrane tuinen erg in trek. Deze tuinen hebben veelal een basis van tuintegels in een warme kleur. De Klijn Robusto Ceramica biedt zeker ook mooie varianten die goed bij deze sfeer passen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Robusto Ceramica Toscane Beige. Deze is perfect voor een mediterrane tuin, maar zeker ook voor de romantische of landelijke tuin. Fabrikant Klijn heeft echt voor elke stijl en sfeer een passende tuintegel in het aanbod. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om meerdere soorten en kleuren tuintegels met elkaar te combineren.

Houtlook tuintegels in het Klijn Robusto Ceramica assortiment

Een andere trend die we momenteel veel zien is de trend van houtlook tuintegels. Het is een mooie en unieke manier om de tuin meer bij binnen te betrekken. Door van de tuin een verlengstuk van de woning te maken, zorg je eenvoudig voor een ongekende sfeer. Deze rustgevende sfeer kun je zeker ook terugvinden in het assortiment houtlook tuintegels uit de Klijn Robusto Ceramica lijn. Hou je van een donkere houtlook? Dan is de Robusto Ceramica Timber Mokka zeker een mooie keuze. De intense kleur van deze houtlook tuintegel zorgt direct voor een unieke sfeer. Wil je het donkere er nog extra uit laten springen? Dit kun je doen door de tegel te combineren met kunstgras of met een lichtere soort keramische tegels.

De mooiste tuintegels voor betonlook en industriële tuinen

Klijn Robusto Ceramica tuintegels zijn er echt voor elke soort tuin. De laatste jaren hebben we natuurlijk ook te maken met de betonlook tuinen en de tuinen in een industriële sfeer. Voor de betonlook tuinen is de Robusto Ceramica Evoque Light Grey zeker een mooie keuze. Deze tuintegel heeft een mooie, lichtgrijze basiskleur en laat een uniek design zien waar je naar blijft kijken. Wil jij juist een donkerdere kleur voor een industriële tuin, maar spreekt het design van deze Klijn Robusto Ceramica tuintegel je wel aan? Dan kun je ook voor de donkerdere variant kiezen, namelijk de Robusto Ceramica Evoque Dark Grey, die een intense kleur laat zien die goed past bij de industriële stijl.

Ontdek alle unieke Klijn Robusto Ceramica tuintegels

Wil jij je tuin gaan opknappen en ben je op zoek naar mooie, sterke en duurzame tuintegels die perfect passen bij de sfeer en stijl die jij voor ogen hebt? Dan is het zeker de moeite waard om eens nader kennis te maken met de collectie Klijn Robusto Ceramica tuintegels. Kom eens naar de showtuin van Nudetuin, in Wageningen, waar je al onze keramische tuin- en terrastegels op je gemak kunt bekijken. Uiteraard staan wij voor je klaar om je te adviseren en met je mee te denken. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.