Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak

Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak is een houtlook tuintegel. We zien de laatste jaren steeds meer nieuwe trends verschijnen op het gebied van tuinen. Dat is fijn, want we zien hierdoor ook steeds meer nieuwe stijlen ontstaan in de Nederlandse tuinen. Denk maar aan de betonlook stijl of bijvoorbeeld de industriële buitenlook. Een relatief nieuwe trend is de trend van houtlook in de tuin. De Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak tuintegel behoort in deze categorie. Nudetuin heeft een groot assortiment tuin- en terrastegels van de meest uiteenlopende merken en fabrikanten voor je klaarstaan in de showtuin. Ben jij op zoek naar mooie houtlook tuintegels voor je hele tuin of enkel je terras? Kom dan gerust eens bij ons langs! Je vindt ons aan het Nudepark 93 in Wageningen.

Houtlook tuintegels zorgen voor verbondenheid

In huis kennen we natuurlijk al jarenlang de trend van hout op de vloer, of het nu gaat om een echt houten vloer of bijvoorbeeld laminaat. We houden van de natuurlijke uitstraling en dit is dan ook de reden waarom nu ook de houtlook tuintegels erg in trek zijn. Houtlook tuintegels, zoals de Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak van Klijn, geven de tuin een natuurlijke basis waar je alle kanten mee uit kunt. Doordat je met deze houtlook tuintegels een sfeer kunt creëren die je ook binnen terug kunt zien, is het makkelijk om verbondenheid te creëren tussen binnen en buiten. De Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak en andere houtlook tuintegels worden dan ook meer dan eens gebruikt om de tuin tot een verlengstuk van de woning te maken. Je kunt deze houtlook tuintegels niet alleen in de tuin zelf gebruiken, maar bijvoorbeeld ook in een serre.

De Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak komt uit het Klijn assortiment

Houtlook tuintegels behoren echt tot de tuintrends van nu. Dit betekent natuurlijk dat meer merken houtlook tuintegels in het assortiment opnemen. Zo zijn er ook prachtige varianten van het merk Michel Oprey & Beisterveld te vinden in ons assortiment. Wij vertegenwoordigen veel ervaren, gerenommeerde fabrikanten in ons aanbod. De mooie Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak is afkomstig uit de collectie van fabrikant Klijn. Deze fabrikant staat bekend om de unieke designs, om de hoge kwaliteit die altijd gegarandeerd wordt en de ruime keuze aan kleuren en stijlen. Als jij tuintegels uit het Klijn assortiment koopt, dan ben je altijd zeker van een lange levensduur.

Andere mooie varianten uit het houtlook aanbod van Klijn

De Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak is een geliefde variant uit de collectie van fabrikant Klijn, maar deze fabrikant heeft meer mooie houtlook tuintegels in het assortiment. Hou jij van een diepe, donkere houtkleur? Dan is de Robusto Ceramica Timber Mokka bijvoorbeeld zeker het overwegen waard. Deze houtlook tuintegel is donkerder dan de Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak en straalt een intense sfeer uit. Dit is een mooie keuze voor onder meer tuinen in een landelijke, klassieke of romantische sfeer. Biedt het merk Klijn niet de houtlook tuintegels die je zoekt, bijvoorbeeld omdat je de houtkleur te donker vindt? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij de keramische tegels van andere merken. Steeds meer merken bieden houtlook tegels in de meest uiteenlopende kleurvariaties.

De Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak combineren met kunstgras

Veel mensen willen genieten van groen in de tuin. Het mooie is wel dat groen heel mooi combineert met bruin, waardoor de houtlook tuintegels goed kunnen worden aangevuld met beplanting of een gazon. Anderzijds willen ook steeds meer mensen een onderhoudsvriendelijke tuin. Hout vraagt altijd om aandacht, net als beplanting of een gazon. Houtlook tegels, zoals de Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak, bieden hét alternatief voor echt hout in de tuin. Daarnaast kun je natuurlijk aan de slag met realistisch kunstgras om meer groen in je tuin te brengen zonder dat je direct met veel extra onderhoud te maken krijgt. Wij hebben de mooiste soorten realistisch kunstgras voor je in huis.

Wil jij houtlook tuintegels kopen voor je tuin of terras?

De Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak is natuurlijk slechts een enkele optie wanneer jij interesse hebt in houtlook tuintegels. Door de toenemende vraag naar tuintegels met een houtlook design, gaan steeds meer merken over de brug komen met de mooiste varianten. Wil jij de Robusto Ceramica 3.0 Timber Oak of bijvoorbeeld de Robusto Ceramica Timber Mokka uit het assortiment van Klijn kopen? Dan ben je bij ons van harte welkom. Natuurlijk ben je ook welkom in onze showtuin in Wageningen om alle andere houtlook tuintegels zelf te komen bewonderen. Wij staan voor je klaar. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.