Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium

Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium is een mooie tuintegel met een midden-bruine kleur. Hou jij van tuintegels met een landelijke uitstraling en een look die misschien wel overeenkomt met de kleur laminaat of houtvloer die je binnen hebt liggen? Dan zou dit zomaar eens een mooie keuze kunnen zijn voor jou. De Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium is afkomstig uit het assortiment tuin- en terrastegels van fabrikant Klijn, die ruim vertegenwoordigd is bij Nudetuin. Wil jij eens nader kennismaken met alle designs en kleuren uit het assortiment van deze fabrikant? Breng dan gerust eens een bezoek aan onze showtuin in Wageningen. Wij staan altijd voor je klaar en denken graag met je mee.

Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium in verschillende afmetingen

De sfeervolle Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium is een vierkante tuin- en terrastegel met een goede dikte van 3 centimeter. Deze dikte zorgt ervoor dat de tegel een hoge kwaliteit bezit die niet verloren gaat. De tuin- en terrastegel is optimaal bestand tegen de meest uiteenlopende invloeden, van hitte tot strenge vorst. Wil jij een extra grote tuintegel in je tuin? Dan kun je kiezen voor de 90 x 90 x 3 centimeter variant van deze Robusto Ceramica tuintegel. Dit is tegenwoordig een heel populaire afmeting, vooral omdat het makkelijk en snel te verwerken is. Wil je toch een iets kleinere tegel? Dan is deze variant ook beschikbaar in de afmeting 60 x 60 x 3 centimeter.

Andere kleurvarianten van deze design tuintegel

De Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium is een mooie kleur tegel voor in een landelijke, romantische of bijvoorbeeld natuurlijke tuin. Toch kan het zijn dat je het design wel mooi vindt, maar dat de kleur nét niet is wat je zoekt. Dan is het goed om te weten dat er van de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium ook een lichtere en een donkerdere variant beschikbaar is. De Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light laat een lichtbeige, mediterrane kleur zien. Deze sfeervolle kleur zorgt ervoor dat je direct geniet van een echt vakantiegevoel in je eigen tuin. Wil je juist een iets donkerdere kleur? Dan is de Robusto Ceramica Liberty Dark misschien wel een mooie keuze voor jou. Doordat alle kleurvarianten hetzelfde design laten zien, kun je de diverse kleuren mooi met elkaar combineren. Zo kun je bijvoorbeeld het terras donkerder of juist lichter maken dan de rest van de tuin.

De Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium heeft een luxe design

De tijd waarin vrijwel iedere Nederlandse tuin bestraat was met stoeptegels of klinkers is voorgoed voorbij. Tegenwoordig kiezen we liever voor luxe, moderne en vooral ook grotere tuintegels. Met de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium kies je voor een luxe design waar je gewoon naar blijft kijken. Deze tuintegel heeft een midden-bruine basiskleur, maar is niet volledig effen. Hierdoor is geen enkele tegel hetzelfde, en juist dat zorgt ervoor dat het geheel een extra luxe indruk maakt. Natuurlijk kun je deze mooie design tuintegel gebruiken voor de hele tuin, maar ook voor enkel het terras. Je kunt deze tegel combineren met tal van andere mooie keramische tegels uit ons assortiment.

Een mooie combinatie met groen in de tuin

De Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium is niet alleen goed te combineren met andere tuin- en terrastegels. Het bruin van deze tegel wordt ook intenser wanneer het omringd wordt door groen. Je kunt mooie borders maken met beplanting, bijvoorbeeld door gebruik te maken van muurelementen in een bijpassende of juist afwijkende kleur. Wil je wel genieten van groen in de tuin, maar heb je geen groene vingers of gewoon geen zin in een tuin die veel onderhoud nodig heeft? Dan kun je de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium natuurlijk ook prima combineren met kunstgras van realistische kwaliteit. Weet je niet precies wat je wilt met de tuin? Dan denken wij natuurlijk graag met je mee over een mooi ontwerp dat bij je past.

Geniet van de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium in je tuin!

Met bruine tuintegels kun je een natuurlijke look in je tuin realiseren. Hou jij van landelijk, romantisch, natuurlijk of zelfs nostalgisch? Dan zou dit zomaar eens de perfecte keuze voor jou kunnen zijn. Je kunt de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Medium voordelig kopen bij Nudetuin. Natuurlijk kun je ook altijd eerst een bezoek brengen aan onze showtuin in Wageningen, waar je onze complete collectie kunt bekijken en je volop inspiratie voor je tuin vindt. Wij zijn er uiteraard om je te informeren en te adviseren wanneer je dat nodig hebt. Heb je eerst nog vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.