Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light

Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light is een mooie, lichte en warmgekleurde tuintegel. Deze tuintegel is ideaal om een complete tuin mee te bestraten, maar kan zeker ook worden gebruikt voor het aanleggen van enkel een mooi terras. Je kunt deze keramische tegel makkelijk met andere varianten combineren. Daarnaast komt deze design tuintegel ook mooi uit wanneer je deze combineert met kunstgras. Kortom, de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light is een veelzijdige tuin- en terrastegel. Natuurlijk vind je deze mooie tuintegel in het assortiment van Nudetuin. Wil jij zelf eens nader kennismaken met deze en andere tuintegels uit ons aanbod? Kom dan eens langs in onze showtuin in Wageningen.

Sfeervolle tuintegels uit de collectie van Klijn

De sfeervolle Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light behoort tot de Robusto Ceramica collectie van fabrikant Klijn. In deze collectie zijn tal van mooie designs te vinden, voor de meest uiteenlopende soorten tuinen. Welke stijl en sfeer jij ook wilt realiseren in je tuin, de collectie van Klijn biedt je altijd tuin- en terrastegels die daar perfect bij passen. De Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light heeft een licht beige kleur, waardoor deze goed past bij de landelijke tuin, de mediterrane tuin en bijvoorbeeld de romantische tuin. De warme kleur doet zomers aan, maar straalt door het bijzondere design vooral ook veel luxe uit. Steeds meer mensen kiezen voor een mediterrane basis in de tuin, om een echt vakantiegevoel te creëren. Deze tuintegel past perfect bij die sfeervolle stijl.

Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light in meerdere afmetingen

Het is belangrijk dat tuintegels ook betreft formaat goed bij je tuin passen en aan je persoonlijke voorkeur voldoen. Deze mooie tuintegel uit het aanbod van Klijn heeft standaard een dikte van 3 centimeter voor een optimale kracht en kwaliteit. Je kunt de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light 90 x 90 centimeter kopen als je voorkeur uitgaat naar een vierkante tegel in een groot formaat. Dit is niet alleen een mooie keuze voor de hele tuin, maar zeker ook om een sfeervol terras mee te creëren. Vind je deze vierkante tegel toch iets te groot voor jouw tuin of terras? Dan kun je deze mooie Robusto Ceramica tuintegel ook in een 60 x 60 centimeteruitvoering kopen.

Meerdere kleurvarianten van deze design tuintegels

De Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light is een tuintegel met een lichte, warme kleur. Lichte kleuren in de tuin zorgen ervoor dat de tuin er optisch groter uitziet. Toch hoeft licht natuurlijk niet jouw voorkeur te hebben. Vind je het design van de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light mooi, maar vind je de kleur eigenlijk nét iets te licht? Dan is het goed om te weten dat er nog twee kleurvarianten van deze tegel zijn. De Robusto Ceramica Liberty Dark is de donkerste variant van de drie en gaat echt naar een donkere chocoladekleur. De Robusto Ceramica Liberty Medium zit precies tussen de twee andere kleurvarianten in. Natuurlijk zijn de verschillende kleurvarianten ook uitstekend met elkaar te combineren in de tuin. Alle kleurvarianten zijn in twee formaten te verkrijgen bij ons.

De Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light voor tuin of terras

Steeds meer mensen willen het terras, waarop het tuinmeubilair staat, echt afscheiden van de rest van de tuin. Een makkelijke manier om dit te doen is door de tegels voor het terras in een andere kleur te leggen dan de tegels die in de rest van de tuin worden gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light gebruiken voor het terras, en de rest van de tuin donkerder maken met de Medium of Dark variant. Natuurlijk kan het ook andersom. Dit is net wat je zelf mooi vindt. Daarnaast zijn er ook tal van andere keramische tegelsdie mooi combineren met deze tuin- en terrastegel van Klijn.

Wil jij de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light kopen?

Ben jij op zoek naar een mooie, warme en sfeervolle tuintegel voor jouw tuin of terras? Dan kun je zeker meerdere mooie varianten vinden in onze collectie tuin- en terrastegels. Wij nodigen je uit om eens een bezoek te brengen aan onze showtuin, aan het Nudepark 93 in Wageningen. Hier kun je al onze tuin- en terrastegels bekijken, ook van andere gerenommeerde fabrikanten. Gaat jouw voorkeur uit naar de Robusto Ceramica 3.0 Liberty Light? Dan kun je deze bij ons bestellen in de gewenste afmeting. Natuurlijk kun je altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen als je nog vragen hebt of behoefte hebt aan meer informatie en advies. Wij helpen je graag verder.