Kunstgras aanleggen

Wilt u snel van uw kunstgras genieten? En er zeker van zijn dat de kunstgrasmat vakkundig wordt aangelegd zodat u er lang plezier van heeft? Laat dan Nudetuin Wageningen uw kunstgras aanleggen. Neem gerust contact op voor advies of een vrijblijvende offerte, inclusief levering van het door u gewenste kunstgras.

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Kunstgras laten aanleggen door Nudetuin Wageningen

Nudetuin heeft uitgebreide ervaring met het aanleggen van kunstgras en werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Onze professionals werken snel en vakkundig en zijn in veel gevallen binnen 1 à 2 werkdagen klaar. Uiteraard wordt de tuin of de ruimte net zo netjes achtergelaten als bij binnenkomst. Kunstgras aanleggen kunt u ook zelf doen en we adviseren u daar graag in. Maar wilt u uw kunstgras snel laten leggen, dan is het een goed idee om onze vakmensen in te schakelen. Door hun ervaring in het leggen van kunstgras op verschillende soorten ondergronden bent u altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat.

Meer weten?

Stuur ons een mailtje of bel gerust: 0317 76 50 05. Of bezoek onze showtuin in Wageningen voor deskundig advies en een overzicht van onze verschillende soorten kunstgras.

Kunstgrasonderhoud: u heeft er bijna geen omkijken naar…

Kunstgras vergt erg weinig onderhoud. Het is wel belangrijk om met enige regelmaat blad en vuil te verwijderen en de kunstgrasmat 2 à 3 keer per jaar “tegen de veeg” op te borstelen met een harde bezem, zodat het kunstgras weer goed omhoog komt te staan.