Grande Allure tuintegels

Grande Allure tuintegels zijn sterke tuintegels die gegarandeerd jarenlang vasthouden aan de originele kwaliteit. Deze luxe tuintegels breken of barsten niet, ze zijn niet gevoelig voor schade door hitte of vorst, en ze nemen geen vlekken op. Wanneer je kiest voor de Grande Allure tuintegels, dan weet je zeker dat je jouw tuin voorziet van een uitzonderlijke kwaliteit. Nudetuin is jouw ervaren partner voor de aanschaf van de meest uiteenlopende soorten betontegels, keramische tegels en keramische tegels met betonnen onderlaag. Wij nodigen je uit om eens een bezoek te brengen aan ons showterrein aan het Nudepark 93 in Wageningen. Hier kun je al onze collecties bekijken en je laten inspireren voor je eigen tuin. Je bent van harte welkom!

Grande Allure tuintegels in diverse basiskleuren voor alle tuinen

Jaren geleden zagen veel tuinen er in de basis hetzelfde uit. We zagen vooral veel tuinen met stoeptegels als tuintegels, of bijvoorbeeld de nostalgische klinkers. Deze zijn overigens nog steeds te verkrijgen, en een ideale keuze voor de tijdloze tuin. Wil jij je tuin vernieuwen en een unieke sfeer en stijl realiseren? Dan kun je zeker eens een kijkje nemen in het assortiment Grande Allure tuintegels. In deze collectie zijn namelijk alle kleuren terug te vinden die voldoen aan de actuele tuintrends. Dit betekent zeker niet dat alles op elkaar lijkt. Integendeel! Er zijn tegenwoordig zo veel mooie tuintrends, en elke tuintrend laat andere kleuren en designs zien. Bij Nudetuin kun je dan ook tuin- en terrastegels vinden voor alle soorten tuinstijlen, van landelijk tot industrieel.

Diverse mooie tuintegels voor de stoere, robuuste look

Donkere tuintegels zagen we in het verleden nauwelijks. Toch, de laatste jaren is er een unieke trend in het interieur ontstaan, namelijk de industriële stijl. Hierbij komen vooral veel zwarttinten kijken, soms gecombineerd met robuust hout. Deze trend heeft zich steeds verder uitgebreid en wordt nu ook in tuinen overgenomen. In de collectie Grande Allure tuintegels zijn zeker ook mooie opties te vinden voor deze stijl. Zo is er de Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Oscuro die zorgt voor een mooie basis met een uniek design. De donkere tuintegels zijn niet effen gekleurd, waardoor er een mooi en luxe geheel ontstaat. Deze tuintegel combineer je ook makkelijk met lichtere tuintegels als je dat wilt. Hou je van écht donker en gaat je voorkeur uit naar de Grande Allure tuintegels? Neem dan eens een kijkje bij de Grande Allure Naturelle Vlak Signaal Zwart.

Grande Allure tuintegels in diverse bruintinten

Bruin is jarenlang geen populaire kleur geweest voor in de tuin, maar de tijden veranderen. Bruine tuintegels worden helemaal trendy, en dit heeft onder meer ook te maken met de opkomst van de populaire houtlook tuintegels. We zien weer steeds meer houtkleuren, mediterrane kleuren, overige bruintinten en mooie landelijke kleuren voorbij komen. Een mooie trend die zich zeker voort zal zetten. In het assortiment Grande Allure tuintegels zijn zeker ook mooie varianten te vinden die goed bij deze stijl passen. Kies bijvoorbeeld voor de romantische Grande Allure Facetta Marmo Marone, die een intense, donkerdere kleur laat zien voor een sfeervolle basis. Vind je dit te donker voor in jouw tuin? Dan is de Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Mocca misschien wel een mooie optie voor jouw buitenruimte.

De mooiste designs voor betonlook en moderne tuinen

Er zijn veel mooie Grande Allure tuintegels die ook goed passen bij de betonlook trend van nu. Wil jij tuintegels kopen die echt zorgen voor een mooie basis voor een betonlook tuinstijl? Dan raden we je aan de Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Nero eens nader te bekijken. Deze grijze tuintegel laat verschillende kleuren grijs in het design zien. Dit zorgt niet alleen voor een inspirerend geheel, maar het zorgt er ook voor dat je deze tuintegel gemakkelijk kunt combineren met andere zaken in de tuin, zoals kunstgras van realistische kwaliteit. Wil jij een tuintegel die een nét iets afwijkende kleur heeft van wat vaak als standaard grijs wordt gezien? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij de luxe Grande Allure Linea Marmo Azzuro. Deze Grande Allure tuintegels zijn ook mooi voor een sfeervol terras.

Ontdek de hele collectie Grande Allure tuintegels

Het maakt niet uit naar wat voor kleur of welke stijl je zoekt voor je tuin of terras. Bij Nudetuin vind je altijd de mooiste tuin- en terrastegels die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak. Gaat je voorkeur uit naar de luxe Grande Allure tuintegels? Dan heb je bij ons altijd een ruime keuze. Breng eens een bezoek aan onze showtuin in Wageningen en ontdek de hele collectie. Je komt zeker opties tegen die je direct aanspreken. Wil je eerst meer informatie of heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Neem gerust eens contact met ons op.