GeoCeramica houtlook

GeoCeramica houtlook tuintegels zijn erg in trek. Steeds meer mensen ontdekken de charme en de sfeer van tuin- en terrastegels met de uitstraling van hout. Het is dan ook zo dat deze tegels het goed mogelijk maken om buiten en binnen met elkaar te verbinden. Vaak ligt er binnen een echt houten vloer, een parket vloer of een laminaatvloer met houtlook. Door de tuin te voorzien van GeoCeramica houtlook tuintegels, kun je van de tuin echt een verlengstuk van de woonkamer maken. Dit geldt uiteraard ook voor bijvoorbeeld een serre, een overkapping of veranda. Je verbindt alles makkelijk met elkaar voor een sfeervolle look. De GeoCeramica collectie van MBI de Steenmeesters biedt meerdere mooie houtlook designs. Je ontdekt ze natuurlijk allemaal bij Nudetuin. Kom gerust eens langs in onze showtuin in Wageningen.

Mooi lichte GeoCeramica houtlook tuintegels

Er zijn indrukwekkende GeoCeramica houtlook tuintegels in diverse mooie kleuren en designs. Veel mensen willen in de tuin genieten van een lichte basis, vooral ook omdat dit de tuin optisch groter maakt. De GeoCeramica Cosi Style Varadero Wood – 30 x 120 x 4 cm is een mooie houtlook tuintegel van MBI in een lichte houtkleur. Deze kleur combineert perfect met veel andere kleuren, waaronder bruin- en groentinten. Wil je toch een iets donkerdere kleur tuintegel? Dan is de GeoCeramica Cosi Style Havanna Wood – 30 x 120 x 4 cm misschien wel de perfecte tuintegel voor jou. Deze tuintegel laat een donkerdere, warme houtkleur zien. Het design van beide tuintegels van MBI de Steenmeesters kan goed worden vergeleken met dat van laminaat.

Houtlook tuintegels met een uniek en sfeervol design

Houtvloeren zijn er natuurlijk in tal van soorten. Je hebt zeker niet alleen de keuze uit varianten die vergelijkbaar zijn met de meest voorkomende laminaatvloeren. Ook in het assortiment GeoCeramica houtlook tuintegels zijn enkele bijzondere varianten te vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de GeoCeramica Décor Chevron Oak – 60 x 60 x 4 cm. Deze GeoCeramica houtlook houtlook tuintegel heeft het kenmerkende V-design, waardoor de vloer nóg sfeervoller aan doet. Deze houtlook variant laat de sfeer van hout op een unieke manier zien, waardoor je echt een indrukwekkende uitstraling aan je tuin kunt geven. Uiteraard kun je deze mooie houtlook tuintegel uit de GeoCeramica collectie gebruiken voor de hele tuin, maar ook voor enkel het realiseren van een sfeervol terras.

Houtlook tuintegels met een verouderde uitstraling

GeoCeramica houtlook tuintegels hebben veelal de uitstraling van lekker vers en gezond hout. Toch zijn we ook allemaal bekend met de trend van ‘oud’. Deze trend zien we op veel vlakken voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de white wash meubelen met een oudere look of de zogenaamde ‘verwassen’ denim jeans. Een oude look is modern! In de collectie GeoCeramica houtlook tuintegels zijn ook een aantal designs te vinden die de indruk van verouderd hout wekken. Op de eerste plaats is er de GeoCeramica Ibiza Wood Bianco – 30 x 120 x 4 cm. Dit is de lichtste variant, die tegen wit aan zit, en die perfect past bij bijvoorbeeld de Scandinavische tuinen. Wil je liever een bruine houtkleur? Dan is de GeoCeramica Ibiza Wood Beige – 30 x 120 x 4 cm een mooie optie. De GeoCeramica Ibiza Wood Grigio – 30 x 120 x 4 cm heeft een unieke grijze gloed, waardoor deze ook mooi uitkomt in moderne tuinen.

Houtlook tuintegels combineren voor mooie effecten

Je kunt de GeoCeramica houtlook tuintegels natuurlijk prima gebruiken om je hele tuin mee te bestraten. Hiermee creëer je eenvoudig een unieke sfeer in je tuin waar je gewoon van blijft genieten. Natuurlijk kun je deze mooie houtlook tuintegels ook gebruiken voor het realiseren van een mooi terras. De GeoCeramica houtlook tuin- en terrastegels kunnen makkelijk worden gecombineerd met diverse andere mooie elementen. Zo wordt het sfeervolle effect van houtlook versterkt wanneer het gecombineerd wordt met realistisch kunstgras van hoge kwaliteit. Uiteraard ben je ook voor realistisch kunstgras van harte welkom bij ons. Wij denken graag met je mee over de mooiste combinaties.

Wil jij ook genieten van de GeoCeramica houtlook tuintegels?

Voor houtlook tuintegels ben je altijd welkom bij Nudetuin. Wij hebben niet alleen de houtlook tuintegels van MBI de Steenmeesters, maar ook van andere ervaren fabrikanten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de houtlook tuintegels van het populaire merk Gardenlux. Gaat jouw voorkeur uit naar de GeoCeramica houtlook tuintegels? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in onze showtuin in Wageningen om alle varianten zelf te komen bekijken. Wij zijn er om je te informeren en te adviseren wanneer je hier behoefte aan hebt. Heb je eerst nog vragen over ons assortiment houtlook tuintegels of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.