De Ceramaxx Andes Grigio tuintegels zijn echte juweeltjes uit de Ceramaxx collectie van Michel Oprey & Beisterveld. Deze fabrikant heeft een complete productlijn van tuintegels met een dikte van 3 centimeter op de markt gezet. De productlijn, ook wel de Ceramaxx collectie, bevat meerdere unieke keramische tegels in tal van kleuren en designs. De Ceramaxx Andes Grigio mag zich rekenen tot de meest populaire varianten uit deze productlijn, en wij snappen wel waarom. Deze mooie tuintegel past perfect bij diverse soorten tuinen, van industrieel en betonlook tot modern en klassiek. Natuurlijk kun je deze Ceramaxx tuintegel kopen bij Nudetuinin Wageningen.

Wat maakt de Ceramaxx Andes Grigio tuintegels zo populair?

Het is op de eerste plaats de kleur en het rustige design van deze tuintegels die er samen voor zorgen dat deze keramische tegel een populaire keuze is. De Ceramaxx Andes Grigio heeft een relatief neutrale kleur, maar laat toch een inspirerend design zien, waardoor de tuintegel zeker niet saai te noemen is. De basiskleur laat een mooie grijze tint zien, maar door deze kleur heen zijn ook vleugjes wit en beige te zien. Dit zorgt er direct voor dat deze keramische tegel wat meer naar de uitstraling van natuursteen neigt. Elke tuintegel is anders, en dat is precies wat deze tegel zo uniek maakt. Daarnaast zijn alle Ceramaxx tuintegels heel populair door de hoogwaardige kwaliteit en de lange levensduur.

Beschikbare afmetingen van de Ceramaxx Andes Grigio

Natuurlijk is het belangrijk dat ook het formaat van een tuintegel goed bij je tuin past. In bepaalde gevallen gaat de voorkeur uit naar vierkante tuintegels. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de 60 x 60 x 3 centimeteruitvoering van deze mooie tegel. Wil jij je tuin optisch  breder of juist langer maken? Dan kan het een goede keuze zijn om te kiezen voor tuintegels die je in de breedte of juist in de lengte kunt leggen. In dit geval is de Ceramaxx Andes Grigio 60 x 120 x 3 centimeter misschien wel een perfecte keuze. Weet je eigenlijk niet goed welk formaat het best past bij de vorm van jouw tuin? Dan denken wij natuurlijk graag met je mee. Wij staan altijd voor je klaar om je van een gedegen advies te voorzien.

De Ceramaxx collectie biedt tuintegels voor elke tuin

Er is een complete collectie Ceramaxx tuintegels beschikbaar. Het is natuurlijk belangrijk dat de tuintegels vooral voldoen aan jouw persoonlijke smaak en de sfeer die je wilt creëren in je tuin. De Ceramaxx Andes Grigio tegels behoren tot de keramische tegels met een grijstint in de basis. Wil je een industriële tuin maken, een betonlook tuin of misschien wel gewoon een mooie, moderne tuin? Dan is de Ceramaxx Andes Grigio een perfecte keuze. Wil je juist meer de mediterrane kant op? Dan zal je voorkeur over het algemeen uitgaan naar tuintegels met een wat warmere tint. Je kunt dan bijvoorbeeld eens nader kennis maken met de Andes Goldtuintegel, eveneens uit de Ceramaxx collectie.

De Ceramaxx Andes Grigio voor tuin en terras

Je kunt natuurlijk de hele tuin willen voorzien van een mooie tuintegel, maar het kan ook zijn dat je zoekt naar een perfecte tegel voor het realiseren van een terras in je tuin. In beide gevallen is de Ceramaxx Andes Grigio een uitstekende tegel. Je kunt rekenen op een lange levensduur, waarbij de kwaliteit niet verloren gaat. Deze tuin- en terrastegel blijft gewoon mooi, ondanks de omstandigheden. Wil jij je hele tuin opknappen en ben je op zoek naar mooie manieren om je tuin invulling te geven? Je kunt bij ons ook terecht voor realistisch kunstgras, moderne muurelementen, siergrind, split en meer. Natuurlijk kun je je laten inspireren in onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93. Wij denken graag met je mee over het ideale ontwerp voor jouw tuin.

Wil jij de Ceramaxx Andes Grigio tuintegels kopen?

De producten van fabrikant Michel Oprey & Beisterveld zijn goed vertegenwoordigd bij Nudetuin. Natuurlijk zijn er veel mooie varianten in ons assortiment te vinden die afkomstig zijn uit de hoogwaardige Ceramaxx collectie, met een dikte van 3 centimeter. Natuurlijk kun je alle Ceramaxx tuintegels online bekijken in onze webwinkel. Daarnaast ben je altijd welkom om inspiratie op te komen doen in onze showtuin in Wageningen. Hier vind je niet alleen de Ceramaxx collectie, maar ook tal van andere (keramische) tuintegels van ervaren merken. Wil je de Ceramaxx Andes Grigio kopen, maar heb je behoefte aan meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.