CeraDeco siertegels

CeraDeco siertegels zijn niet alleen prachtig voor elke tuin, maar zij ook supersterk. Hierdoor gaan ze altijd jarenlang mee. Deze tuintegels zijn zo sterk, omdat de beste kwaliteiten van keramische tegels worden gecombineerd met de beste kwaliteiten van betontegels. De bovenste laag van de CeraDeco siertegels bestaat uit keramiek, terwijl de 3 centimeter dikke onderlaag bestaat uit hoogwaardig beton. Doordat deze laag optimale ondersteuning biedt aan het keramiek, ontstaat er een uitzonderijke kwaliteit. Je hebt er jarenlang plezier van zonder dat er ook maar iets van de kwaliteit verloren gaat. Heb jij interesse in deze mooie keramische tegels met betonnen onderlaag? Kom dan eens langs in de showtuin van Nudetuin. Wij hebben een grote collectie voor je klaarstaan.

CeraDeco siertegels zijn afkomstig van fabrikant Claessen

Wanneer je interesse hebt in keramische tegels met een betonnen onderlaag, dan heb je de keuze uit diverse collecties van verschillende fabrikanten. Zo kun je onder meer bij MBI de Steenmeesters en bij Tuinvisie terecht voor deze oersterke tuintegels, die overigens ook goed te gebruiken zijn voor het realiseren van een luxe oprit. De mooie CeraDeco siertegels zijn afkomstig van fabrikant Claessen, een ervaren partij die garant staat voor luxe, design en kwaliteit. Daar komt ook betaalbaarheid nog bij. Wanneer we kijken naar de kwaliteit en de levensduur in verhouding tot de prijs, dan zien we dat de prijzen zeker aantrekkelijk zijn. Natuurlijk stellen wij bij Nudetuin altijd graag een vrijblijvende offerte op voor de hoeveelheid tuintegels die jij nodig hebt.

De mooiste siertegels, van heel licht tot heel donker

We hebben natuurlijk allemaal onze eigen voorkeuren als het gaat om de sfeer in de tuin. Waar de één geniet van landelijk of romantisch, geniet de ander van betonlook of industrieel. Er zijn voor elke gewenste sfeer mooie CeraDeco siertegels beschikbaar. Zoek jij bijvoorbeeld mooie, donkere tuintegels als basis voor een industriële tuin? Dan kun je eens kennismaken met de CeraDeco Nuvola Antracite. De intense kleur van deze tuintegel zorgt voor een indrukwekkende basis, maar kan uiteraard ook mooi zijn voor enkel een terras in een donkerdere kleur. Onder de CeraDeco siertegels zijn ook mooie varianten als jij houdt van lichte tinten, bijvoorbeeld voor in de moderne of betonlook tuin. Gaat daar jouw voorkeur naar uit? Dan is de CeraDeco Castello Grigio misschien wel een mooie keuze voor jou. Uiteraard zijn deze twee varianten ook met elkaar te combineren als je dat wilt.

CeraDeco siertegels in diverse landelijke tinten

Zoals gezegd hebben we allemaal onze eigen smaak. Er zijn zeker ook mensen die helemaal niet zo houden van de industriële tuinen of de betonlook stijl. Veel van deze mensen geven dan de voorkeur aan tuintegels met een landelijke, mediterrane of vooral warme kleur. Er zijn zeker ook mooie CeraDeco siertegels die goed passen bij deze persoonlijke voorkeur. Wil je genieten van een warme, lichte tuintegel? Dan is de CeraDeco Nordica Sand een mooie optie. Deze tuintegel in een heel lichte zandkleur straalt luxe en sfeer uit. Vind je deze tegel net iets te licht? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij de CeraDeco Quartz Gold. Deze siertegel heeft een donkerdere kleur, die veel warmte uitstraalt en vanzelf het echte vakantiegevoel in je tuin brengt.

De siertegels combineren met andere elementen

Je kunt de CeraDeco siertegels prima met elkaar combineren. Wil jij de hele tuin bestraten, waarbij je het terrasgedeelte een andere kleur geeft dan de rest van je tuin? Dan zijn er diverse mooie CeraDeco siertegels die qua kleur en stijl perfect bij elkaar passen. Je kunt deze makkelijk combineren op een manier zoals jij het wilt. Natuurlijk kun je de mooie siertegels van CeraDeco ook goed combineren met andere elementen in je tuin. Wil jij bijvoorbeeld genieten van wat meer groen in de tuin, maar wil je geen extra tuinonderhoud? Dan kun je eens kennismaken met onze ruime collectie realistisch kunstgras van hoge kwaliteit. De mooie, natuurlijke kleur van het kunstgras zorgt ervoor dat de kleuren van je tuintegels nog intenser tonen.

Wil jij ook mooie CeraDeco siertegels kopen?

De siertegels van fabrikant Claessen, uit de CeraDeco collectie zijn bijzonder populair. Dit heeft niet alleen te maken met de mooie designs en de grote keuze aan kleuren, maar ook met de uitzonderlijke kwaliteit. Doordat deze tegels een betonnen onderlaag hebben kun je altijd rekenen op de beste kenmerken en kwaliteiten, voor lange tijd. Wil jij ook de mooie CeraDeco siertegels kopen? Kom dan eens inspiratie opdoen in de showtuin van Nudetuin. Je vindt ons aan het Nudepark 93 in Wageningen. Hier kun je de complete collectie CeraDeco tuin- en terrastegels zelf bekijken. Uiteraard zijn wij er om je te informeren en te adviseren wanneer jij dat wenst. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.