Cera4line Mento

Cera4line Mento tuintegels hebben een dikte van 4 centimeter. Hiermee zijn deze tuin- en terrastegels dikker dan de meeste tuintegels. In de regel is een dikte van 3 centimeter het meest gangbaar, maar er zijn ook tuintegels met een dikte van 1 of 2 centimeter. Fabrikant Gardenlux is verantwoordelijk voor het op de markt brengen van de extra dikke Cera4line tuintegels. De Cera4line Mento tuintegels zijn beschikbaar in tal van designs, waardoor er voor elke soort tuin en voor ieder terras een perfect design te vinden is binnen deze collectie. Nudetuin heeft een ruim assortiment Gardenlux tuintegels voor je klaarstaan. Kom gerust eens langs in onze showtuin in Wageningen en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Cera4line Mento tuintegels voor het terras

De totale Cera4line collectie van Gardenlux bevat meer varianten dan enkel de Cera4line Mento designs. De Mento collectie bestaat uit een verzameling van luxe, opvallende en vooral ook moderne designs die passen bij de trends van nu. Zo is het een absolute trend om het terras in de tuin een andere soort tuintegels te geven dan de rest van de tuin. In veel gevallen wordt er voor het terras gekozen voor een unieke tegel met een bijzonder en opvallend design. Deze varianten zijn zeker terug te vinden in de Mento collectie van Gardenlux. Een mooi voorbeeld hiervan is de Cera4line Mento Cremona Mosaico, die zich perfect laat combineren met verschillende andere tuintegels uit het Gardenlux assortiment. Door het bijzondere ontwerp is dit een terrastegel waarmee je zeker indruk maakt. Je geeft je terras in een handomdraai een mooie sfeer waar je naar blijft kijken.

Houtlook tuintegels in de Mento collectie van Gardenlux

Een andere trend waar we momenteel erg actief mee zijn is de trend van de houtlook tuintegels. Met deze tegels kun je de sfeer van binnen echt naar buiten halen, waardoor er een gevoel van verbondenheid ontstaat en de tuin echt onderdeel van de woning wordt. In de collectie Cera4line Mento tuintegels zijn prachtige houtlook tuintegels te vinden. De Cera4line Mento Argenta is hier een mooi voorbeeld van. Deze houtlook tuintegel laat een warme, sfeervolle houtkleur zien in het design. Natuurlijk zijn deze mooie houtlook tuintegels ook prima te gebruiken voor enkel het realiseren van een terras. Wil je de tegels in de hele tuin gebruiken? De langwerpige vormgeving zorgt ervoor dat je je tuin optisch meer lengte of juist meer breedte kunt geven.

Grote Cera4line Mento tuintegels in een lichte look

Gardenlux heeft tuintegels in diverse afmetingen, waaronder 60 x 60 centimeter, 90 x 90 centimeter en bijvoorbeeld 40 x 80 centimeter. Het is vooral belangrijk dat de afmeting en de vorm van de tuintegel goed past bij jouw tuin en de sfeer die je wilt creëren. Ben jij op zoek naar een extra grote Cera4line Mento tuintegel in een lichte kleur, bijvoorbeeld voor in de betonlook tuin? Dan is de Cera4line Mento Bluestone Light misschien wel een goede optie voor jou. Deze mooie tuintegel heeft een grootte van 100 x 100 centimeter, waardoor deze perfect is voor zowel het bestraten van de hele tuin als voor het aanleggen van een mooi, ruim terras.

Donkere Gardenlux tuintegels voor de industriële look

De betonlook trend is natuurlijk maar een enkele trend. We zien ook steeds vaker de industriële stijl in tuinen voorkomen. De industriële look ontstond in woningen, in het interieur, waarbij in de meeste gevallen gebruik wordt gemaakt van zwart staal. In bepaalde gevallen wordt dit zwart gecombineerd met een robuuste houtlook. Wil jij een Cera4line Mento tuintegel kopen die zorgt voor een perfecte basis voor de industriële sfeer in de tuin? Dan is de Cera4line Mento Promenade Carbon een mooie keuze. Deze tuintegel laat een intens donkere look zien. Uiteraard kun je deze donkere tuintegel ook mooi combineren met een lichte tuintegel of bijvoorbeeld met kunstgras om de nadruk te leggen op de intense uitstraling van de tuintegel.

Tuintegels uit de collectie Cera4line Mento kopen

Gardenlux biedt meerdere collecties met prachtige designs. Naast de Cera4line varianten, met een dikte van 4 centimeter, zijn er ook indrukwekkende Cera3line designs, met een nog altijd goede dikte van 3 centimeter. Uiteraard kun je alle Gardenlux tuintegels bewonderen in de showtuin van Nudetuin, aan het Nudepark 93 in Wageningen. Heb jij in het bijzonder interesse in de Cera4line Mento tuintegels? Kom ze bekijken! Wij zijn er om je te informeren en te adviseren. Wil je eerst meer weten? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn je graag van dienst.