5 voordelen van keramische tegels

Keramische tegels zijn niet alleen erg mooi, maar bieden ook diverse belangrijke voordelen. Wanneer jij nog op zoek bent naar tuintegels die goed bij jouw smaak passen, dan is het zeker de moeite waard om het assortiment keramische tegels eens te bekijken. Natuurlijk kun je het aanbod van Nudetuin online bekijken. Je kunt de keramische tegels online bestellen in de webwinkel. Daarnaast ben je ook altijd welkom in onze showtuin in Wageningen.

 

1. Keramische tegels blijven mooi

Keramische tegels hebben een goede toplaag die voor de duur van vele jaren mooi blijft. Dit is ook een belangrijke reden dat we de keramische tegels ook vaak binnen zien, in een geglazuurde vorm. Deze beschermende toplaag voorkomt vlekken en verkleuringen. In de tuin maken de keramische tegels jarenlang een geweldige indruk waar je echt van kunt genieten.

 

2. Duurzaamheid van de keramische tegels

De duurzaamheid van keramische tegels is absoluut een belangrijk pluspunt. Keramische tegels zijn extreem hard, waardoor zij gewoonweg niet breken. Zij kunnen veel hebben en verliezen niet snel aan kwaliteit. Breekt er toch een keramische tegel? Dan kun je deze over het algemeen heel eenvoudig vervangen. Zo kun je jarenlang van de tuintegels genieten, ook wanneer de tegels intensief worden belast.

 

3. Onderhoudsvriendelijkheid van de tegels

Steeds meer mensen willen een onderhoudsvriendelijke tuin. We hebben lang niet allemaal groene vingers. Daarnaast hebben we ook niet allemaal de tijd om langdurig met de tuin bezig te zijn om deze goed verzorgd te houden. Onderhoudsvriendelijkheid wordt dan ook voor velen steeds belangrijker. Keramische tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Je hoeft er zeker geen uren per week mee bezig te zijn om ze mooi en schoon te houden.

 

4. Veel designkeuze aan keramische tegels

Keramische tegels zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende designs. Wil je een donkere kleur, een lichte kleur of juist iets aparts? Alles kan wanneer je voorkeur naar de keramische tegels uit gaat. De keuze is enorm, waardoor het relatief makkelijk is om de keramische tuintegels echt helemaal aan jouw wensen en voorkeuren te laten voldoen. Neem voor wat inspiratie bijvoorbeeld eens een kijkje in ons assortiment CeraDeco keramische tegels.

 

5. Geen allergeenproblemen

Keramische tegels kunnen worden gezien als hypoallergeen. Wat betekent dit in de praktijk? Dit betekent eigenlijk dat het oppervlak van de keramische tegels niet in staat is om pollen en andere allergenen aan te trekken of vast te houden. Heb je veel last van hooikoorts? Dan kunnen de keramische tegels dus ook zeker een gezonde keuze voor jou zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat pollen aan de tegels vast hechten, waardoor je langer last hebt van tranende ogen en een loopneus.

 

Keramische tegels kopen?

Keramische tegels bieden veel interessante voordelen en zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende designs. Bij Nudetuin kun je een breed assortiment keramische tegels vinden, zowel in onze webwinkel als in onze showtuin. Kom gerust eens langs of bestel direct jouw favoriete keramische tegels online. Wil je eerst meer informatie of advies over de keramische tegels? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.