Unieke tuintegels: 5 tips van Nudetuin!

Unieke tuintegels zijn perfect wanneer je in je tuin of op je terras echt een statement wilt maken. Wil jij gewoon echt iets bijzonders creëren in de tuin, iets dat je niet op elke hoek van de straat tegenkomt? Dan ben je bij Nudetuin zeker aan het juiste adres. Wij hebben diverse unieke tuintegels in ons assortiment waarmee jij echt zorgt voor een eyecatcher in je tuin! Wij leggen je graag 5 varianten voor!

 

1. Het bijzondere diepte-effect van de GeoCeramica Design Canvas Mix Colours

Tuintegels zijn natuurlijk in de basis gewoon vlak. Dit is ook belangrijk, want het verhoogt de veiligheid. Toch betekent dit niet dat de tuintegels ook een vlakke indruk moeten wekken. Er zijn enkele unieke tuintegels die een diepte-effect laten zien. Dit effect zien we terug in de GeoCeramica Design Canvas Mix Colours met meerdere, natuurlijke kleuren. Een indrukwekkend effect waar je gewoon naar blijft kijken.

 

2. De inspirerende look van de CeraDeco Modello Lucidus

Als je unieke tuintegels wilt, dan betekent dit niet direct dat je ook erg drukke en extreem opvallende tuintegels wilt. Soms is het juist de kalmte die een tuintegel uniek maakt. De mooie CeraDeco Modello Lucidus heeft een rustgevend design met ruitjes in natuurlijke kleuren. Het geeft een rustig en toch ook heel bijzonder effect. We zouden het bijna een beetje mysterieus willen noemen!

 

3. Unieke tuintegels in Italiaans design: GeoCeramica Mosaik Beige

Wil jij een warme en sfeervolle look in je tuin creëren? Dan is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan het kiezen van de juiste tuintegel. Deze beslaan vaak een groter oppervlak en zijn daarom sterk bepalend voor de sfeer. Warmte en sfeer vind je zeker in de GeoCeramica Mosaik Beige, een unieke tuintegel met een vleugje Italiaans design. De uitstraling zorgt voor rust en gezelligheid, terwijl de look ook zeker uniek te noemen is door de herkenbare mozaïekstijl.

 

4. Het subtiele design van de CeraDeco Ardesia Caldo

Je wilt unieke tuintegels, maar ze hoeven nu ook weer niet uit de tuin te springen, figuurlijk dan natuurlijk. Eigenlijk zoek je iets dat subtiel is en juist daardoor heel uniek wordt. Deze eigenschappen vind je in onze CeraDeco Ardesia Caldo. Het design is zeer subtiel aanwezig en trekt juist daarmee de aandacht. Het is een prachtige tuintegel die direct voor een ontspannen sfeer zorgt in de tuin.

 

5. De unieke uitstraling van de GeoCeramica Design Canvas Patchwork

Wil je een tuintegel die écht opvallend en heel bijzonder is, maar die niet direct al het andere in de tuin weg lijkt te vagen? Dan is de GeoCeramica Design Canvas Patchwork een perfecte keuze. In een enkele tegel zijn meerdere designs verwerkt, waardoor er een heel bijzondere look wordt gerealiseerd. Doordat alles wel in een gelijke kleursoort samenkomt blijft het toch een rustig geheel, waardoor het prachtig mengt met de andere highlights in je tuin.

 

Ontdek alle unieke tuintegels van Nudetuin

Natuurlijk hebben we nog veel meer unieke tuintegels in ons assortiment. Ontdek ze allemaal in onze webwinkel of kom eens langs in onze showtuin in Wageningen. Wil je meer informatie of advies over onze unieke tuintegels? Neem dan gerust contact met ons op.