Tumbelton Ruby Black

De Tumbelton trommelsteen van Redsun is beschikbaar in vele kleuren en afmetingen en is zowel geschikt voor de oprit als het terras. De trommelstenen geven de tuin door hun getrommelde rand een speelse en karakteristieke uitstraling.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Prijs per m²  19,25 (incl. BTW)

Prijs per m2

 19,25 (incl. BTW)

Variaties / Prijzen
Afmetingen Prijs per m2
€ 0,00
€ 19,25
Wissen
Prijs per m2
Aantal m2:
  • Binnen 24 uur gratis offerte
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Grote showtuin (500 m2)

Product Description

De Tumbelton Ruby Black kan heel mooi gebruikt worden voor paden en kleinere vlakken in uw tuin. Door de kleine formaten is de Tumbelton Ruby Black makkelijk in rondingen en bochten te leggen waardoor u een speels effect maakt in de tuin.

Veel terrassen worden tegenwoordig aangelegd met donkere grote tegels. Dit komt doordat de huizen steeds moderner worden gebouwd en de mensen minder onderhoud willen aan hun tuin. Toch is goed om na te denken over de gevolgen die dat heeft. Zo kan er minder water weglopen in de tuin en is het ’s zomers al snel heet achter het huis. Dit kunt u voorkomen door vlakken aan te leggen van de Tumbelton Ruby Black. Door de kleinere formaten heeft u meer voegen en loopt het water makkelijker weg.

Extra informatie

Kleur

Natuurlijke kleuren

Afmetingen

10 x 10 x 6 cm, 20 x 30 x 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tumbelton Ruby Black” te beoordelen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers
© NudeTuin.nl | Webdesign en realisatie: JVH webbouw