De tuin herinrichten? Shoppen bij Nudetuin!

De tuin herinrichten is een goed idee wanneer je tuin eigenlijk niet meer helemaal aan je wensen voldoet. Je wilt eens een andere indeling of een andere sfeer.. Misschien zijn de tegels wel aan vervanging toe. In deze tijd, waarin het coronavirus door Nederland raast en veel mensen thuis zitten, krijgt de tuin ineens meer aandacht. Het mooie weer komt er echt aan en we willen optimaal van de tuin genieten. Ga jij ook je tuin herinrichten en zoek je naar inspiratie en een gezellig tuincentrum waar je zowel offline als online kunt shoppen? Dan is Nudetuin het tuincentrum dat jou verder helpt!

 

Een tuin herinrichten om een nieuwe sfeer te realiseren

Soms is de aanschaf van een nieuwe loungeset in de tuin voldoende om weer blij te zijn met je buitenruimte. Is dit echt niet genoeg? Dan kun je de tuin herinrichten en opnieuw indelen zoals jij het wilt. Nudetuin heeft alles op het vlak van tuininrichting en geeft je meer dan voldoende inspiratie. Een nieuwe sfeer realiseren begint bij het zorgen voor mooie ‘vloerbedekking’. Veel mensen kiezen voor een geheel of gedeeltelijk bestrate tuin, zodat er weinig onderhoud nodig is. Wij hebben een groot assortiment tuintegels en terrastegels voor je klaarstaan. Juist omdat de tegels een grote rol spelen in het creëren van de gewenste sfeer hebben wij een groot aanbod met tal van kleuren, vormen en designs. Wil je sierbestrating in je tuin? Dan vind je bij ons wat jij nodig hebt!

 

Een klein stukje groen is vaak wel wenselijk

Zoals we net al hebben aangegeven kiezen veel mensen voor een geheel of gedeeltelijk bestrate tuin. Een groot deel van de mensen met een tuin wil toch iets van groen in de buitenruimte. Je kunt kiezen voor een verticale tuin, maar het is ook heel makkelijk om borders te maken, bijvoorbeeld met kantopsluiting. Maak het zo groot – of houd het zo klein – als je zelf wilt. Natuurlijk is kantopsluiting ook ideaal wanneer je wat wilt spelen met niveaus in de tuin, om een extra gezellige sfeer te realiseren. Wil je wel groen, maar zie je het onderhoud niet zitten? Denk dan ook eens na over kunstgras. Wij hebben kunstgras in tal van varianten, waaronder ook soorten die niet te onderscheiden zijn van echt gras. Wél het plezier van een gazon, niet de last van maaien en onderhouden.

 

Sierlijke opvulling voor in de tuin

De één geniet het meest in een compleet bestrate tuin, de ander geniet volop van veel variatie in de tuin. Iedereen is anders en daar houden wij natuurlijk ook rekening mee. Je kunt niet alleen tegels en kunstgras combineren, maar je kunt ook mooi gebruik maken van siergrind en split dat perfect binnen de gewenste sfeer past. Wij hebben siergrind en split in tal van maten, vormen, kleuren en designs.

 

De tuin herinrichten en mooi verlichten

De tuin herinrichten is voor velen een leuke bezigheid, zeker in deze tijd. We hebben even iets te doen en iets moois om naar uit te kijken voor de zomer. Natuurlijk wil je in de zomer zo veel mogelijk van de aangename warmte genieten, ook in de avonden. Vergeet daarom niet om ook te zorgen voor mooie tuinverlichting, zodat je kunt uitkijken naar lange zomeravonden.

 

Ga jij ook je tuin herinrichten? Kom dan shoppen!

Heeft jouw tuin echt een nieuwe look nodig en wil je de tuin herinrichten om deze weer helemaal aan je wensen en eisen te laten voldoen? Kom dan shoppen bij Nudetuin. Je vindt onze showroom aan het Nudepark 93 in Wageningen. Ga je liever de deur niet uit, maar wil je wel je tuin herinrichten en alles hiervoor bestellen? Dan ben je natuurlijk welkom in onze webwinkel. Bestel eenvoudig online alles wat je nodig hebt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.