Terrastegels

Ons assortiment terrastegels biedt u ruime keuze uit betontegels, keramische terrastegels en grastegels. Keramische tegels geven uw tuin of terras een fraaie uitstraling, en overtreffen in kwaliteit en duurzaamheid natuursteen terrastegels. Op zoek naar een praktische oplossing tegen lagere kosten? Kijk dan eens bij onze betonnen terrastegels. Wilt u een harde ondergrond, maar toch behoud van natuurlijk groen? Dan zijn onze grastegels een goed alternatief.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers

Terrastegels in alle soorten en maten bij Nudetuin

Het kiezen van terrastegels is vaak een kwestie van persoonlijke smaak. Waar gaat uw voorkeur naar uit als het gaat om kleur, materiaal, afmetingen en aanlegwijze? In onze eigen showtuin in Wageningen kunt u een groot deel van ons assortiment terrastegels bekijken en vergelijken. Zo krijgt u een goed idee van de verschillende mogelijkheden, ook wat betreft verschillende legpatronen. De terrastegels in onze showtuin staan deels uitgestald, maar zijn voor een groot deel ook daadwerkelijk aangelegd. Zo krijgt u echt een indruk van de uitstraling van de tegels én hoe het er in uw tuin of op uw terras uit zou kunnen zien.

Advies over de beste terrastegel

Uiteraard adviseren we u graag over de voor uw situatie meest geschikte terrastegels. Waar moet u op letten bij het aanleggen of laten aanleggen, wat zijn aandachtspunten in het onderhoud, welke legverbanden zijn er mogelijk? We leggen het u graag uit en kunnen u in onze showtuin ook perfect de verschillen tussen de verschillende soorten terrastegels laten zien.

Beschikbare maten terrastegels

Nudetuin levert terrastegels in diverse formaten. Vierkante terrastegels zijn er in de formaten 50 x 50 cm, 60 x 60 cm, 80 x 80 cm en zelfs 100 x 100 cm. Langwerpige terrastegels zijn er in het formaat 20 x 30 cm, 30 x 60 cm, 40 x 80 cm. Door gebruik van verschillende maten kunnen terrastegels – naast het blokverband waarin vierkante tegels worden aangelegd – in verschillende legpatronen worden toegepast, zoals diverse soorten wildverband en halfsteensverband. Ook hiervan treft u in onze showtuin in Wageningen verschillende voorbeelden.