Uw specialist in Sierbestrating & Kunstgras in Wageningen

U wilt toch óók graag een mooie tuin?

Nudetuin in Wageningen is hét ideale verkooppunt voor uw tuininrichting. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alles wat met sierbestrating en kunstgras te maken heeft. Van verkoop en advies tot het aanleggen en monteren van uw aanwinst. Alles lekker handig onder 1 dak. En het leuke is dat wij uw aankopen netjes thuisbezorgen. Door heel Nederland. Bezoek deze website regelmatig en profiteer ook van onze acties.

Bezoek onze showtuin

Bij Nudetuin, gevestigd op Nudepark 93 in Wageningen vindt u 500 vierkante meter showtuin met keuze uit prachtige kwaliteitsproducten voor aantrekkelijke prijzen. Kom langs, we adviseren u graag!

Naar Nudetuin Wageningen
[rev_slider_vc alias=”overonsslider”]

Compleet assortiment voor uw tuininrichting

Nudetuin levert aan particulieren en ondernemers zoals hoveniers, stratenmakers en kinderdagverblijven. Maar ook aan woningbouwverenigingen, restaurants die trendy kunstgras onder hun loungesets willen of bedrijven die bestrating rond hun pand zoeken.

U kunt bij ons terecht voor tuin- en terrastegels, sierbestrating, kantopsluiting, kunstgras, siergrind & split, tuinverlichting en tuininrichting.

Op onze site vindt u een representatieve doorsnee van ons assortiment, maar het is vrijwel onmogelijk ons complete assortiment op onze site te laten zien. Bel of mail ons dus zeker als u iets niet kunt vinden: de kans is groot dat wij het u toch kunnen leveren!

Ook voor aanleg en montage

Hebt u niet de tijd of de kennis om uw tuininrichting zelf aan te leggen? Nudetuin lost dit voor u op.

Als u onze showtuin bezoekt, ziet u dat er twee bedrijven in hetzelfde pand zijn gehuisvest: Nudetuin en Roelofsen Bestrating.

  • Nudetuin is het bedrijf dat alle tuinartikelen verkoopt en u deskundig adviseert.
  • Roelofsen Bestrating legt desgewenst uw sierbestrating of kunstgras aan en monteert bijvoorbeeld uw aangekochte schanskorven of composietschutting.

U kunt bij ons dus kiezen voor een all in pakket van product én aanleg. 

Uw voordelen bij Nudetuin

Voor goede deals in tuininrichting gaat u naar Nudetuin. Onze belangrijkste pluspunten voor u op een rijtje:

  • grote showtuin
  • complete tuininrichting
  • verkoop, aanleg en montage onder 1 dak
  • snelle levering lokaal en landelijk
  • bezorging aan huis of bedrijf
  • jarenlange ervaring
  • deskundig advies
  • aantrekkelijke prijzen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers