Schanskorven bestellen: 6 goede redenen!

Schanskorven bestellen voor in je tuin? Goed idee! Maar waarom eigenlijk? Er zijn meerdere goede redenen te noemen om schanskorven te kopen. Schanskorven zijn dan ook meer dan alleen maar heel mooi en modern. Je kunt er echt alle kanten mee op, waardoor ze in iedere tuin goed tot hun recht komen. Nudetuin geeft je 6 goede redenen om schanskorven te kopen voor in je tuin.

 

1. Geen ophoping van grondwater

In ons land hebben we nogal eens te maken met regen. Diverse tuinconstructies laten moeilijk water door, waardoor het water niet weg kan. Grondwater kan omhoog komen en, in het meest slechte geval, kun je last krijgen van vochtproblemen in huis. Je kunt schanskorven kopen als je het grondwater laag wilt houden en toch wilt genieten van een mooie constructie in de tuin. De schanskorven worden met breukstenen gevuld die het water gewoon doorlaten. Hierdoor kan het prima wegvloeien.

 

2. Schanskorven bestellen met breukstenen naar wens

Je kunt sterke schanskorven bestellen en deze vervolgens geheel naar eigen smaak vullen. Jij kunt dus zelf bepalen hoe de constructie er uiteindelijk uit komt te zien. Bij Nudetuin kun je de meest verschillende soorten breukstenen kopen of bestellen, zoals Grauwacke, Doornik, Weissenbacher, Rouge Royal, Noors graniet, Basalt, Yellow Sun, Ardenner en Duitse kalksteen. Je kunt het geheel dus een sfeer, kleur en uitstraling geven die goed bij jouw tuin past.

 

3. De meest sterke tuinconstructies

Wil je een mooie omheining om je tuin of wil je een bepaalde afscheiding maken? Dan heb je natuurlijk de keuze uit meerdere oplossingen. Denk aan een natuurlijke omheining of een schutting. Je kunt alle kanten op, maar er is geen enkele tuinconstructie die zo sterk is als de schanskorf. Door de vulling met breukstenen zijn ze extreem krachtig en komen ze zelfs bij de meest heftige storm niet in beweging. Dit betekent natuurlijk ook dat je schanskorven niet gestolen zullen worden.

 

4. Schanskorven bestellen voor diverse doeleinden

Je kunt schanskorven bestellen voor verschillende toepassingen, dus zeker niet alleen om een mooie tuinomheining mee te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een moderne tuinhaard of een barbecue? Het kan allemaal met de schanskorven! Dit betekent dat je jouw tuin echt helemaal ‘eigen’ kunt maken door gebruik te maken van moderne schanskorven.

 

5. Een snelle realisatie van de schanskorven

Het hoeft je zeker geen dagen te kosten om de schanskorven te realiseren. Dit gaat echt supersnel. Je plaatst eenvoudig het frame zoals jij het wilt. Vervolgens hoef je het alleen nog maar met de breukstenen te vullen en je bent klaar! Het fijne is ook wel dat alles makkelijk los van elkaar wordt aangeleverd, waardoor de opbouw direct kan beginnen op locatie.

 

6. Geen last van erosie

Er wordt wel eens gedacht dat je gegarandeerd te maken krijgt met erosie wanneer je kiest voor schanskorven. Niets is minder waar. Regenwater wordt door de schanskorven vertraagd, waardoor het minder snel stroomt. De energie wordt door de breukstenen afgevoerd en kun wordt effectief voorkomen dat je te maken krijgt met erosie.

 

Wil jij ook moderne schanskorven kopen?

Schanskorven bieden veel voordelen. Het beste voordeel is misschien wel de moderne, luxe uitstraling. Het is gewoon prachtig! Wil jij ook schanskorven kopen voor in je tuin? Dan ben je bij ons natuurlijk van harte welkom. Kom eens langs in onze showtuin of shop in onze webwinkel. Wil je schanskorven bestellen, maar heb je eerst meer informatie of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.