Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite

Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite is een prachtige tuintegel met een design dat je aan de structuur van de bergen doet denken. Wanneer jij een natuurlijke, landelijke sfeer wilt creëren in je tuin, dan is deze tuintegel zeker een mooie optie. Het mooie is wel dat de Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite te verkrijgen is in twee kleurvarianten. Hierdoor heb je niet alleen de mogelijkheid om de kleur aan te passen aan je eigen smaak, maar je hebt ook de optie om de twee kleuren met elkaar te combineren. Op deze manier kun je bijvoorbeeld het terras in de tuin een lichtere of juist een donkerdere kleur geven met tuintegels die eenzelfde design hebben. Natuurlijk kun je deze mooie Robusto Ceramica tuintegels kopen bij Nudetuin. Kom gerust eens langs in onze showtuin in Wageningen.

De Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite in twee formaten

De Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite is de donkere variant van dit design. De kleur kan goed worden vergeleken met dat van donker, houtlook laminaat. Dit is dan ook een mooie keuze wanneer jij deze kleur ook binnen op de vloer hebt liggen. Op deze manier kun je binnen en buiten op een harmonieuze manier met elkaar verbinden. Deze tuintegel is bij ons te verkrijgen in twee verschillende afmetingen. Je kunt kiezen voor de langwerpige 45 x 90 x 3 centimeter variant, maar ook voor de vierkante 60 x 60 x 3 centimeter variant. Wil jij optisch meer lengte of breedte in je tuin creëren, dan is de langwerpige variant natuurlijk ideaal. De vierkante tuintegels worden vaker voor het terras gebruikt, maar kunnen uiteraard ook prima voor de hele tuin worden toegepast.

De lichte variant van de Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite

We gaven net al aan dat de Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite de donkere variant met dit specifieke design is. Er is in het assortiment van fabrikant Klijn ook een lichtere tuintegel te vinden die hetzelfde design heeft. Dit is de Robusto Ceramica Ultra Aspen Grigio, te verkrijgen in de afmeting 45 x 90 x 3 centimeter. Doordat beide tuintegels hetzelfde design hebben en enkel in kleur verschillen, zijn ze perfect met elkaar te combineren. Dit komt ook door het feit dat ze allebei vallen binnen de bruintinten. De lichtere variant wordt vaak omschreven als beige / crème. Door de twee met elkaar te combineren zorg je makkelijk voor meer variatie in de tuin, terwijl er toch een enkele stijl blijft bestaan.

Uitstekende kwaliteit van deze keramische tuintegels

Fabrikant Klijn heeft een compleet assortiment Robusto Ceramica tuin- en terrastegels, waar de Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite tuintegel natuurlijk ook toe behoort. Al deze tegels hebben een dikte van 3 centimeter, wat zorgt voor een maximale kwaliteit en een lange levensduur. Wil jij de Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite kopen voor je tuin of terras, dan ben je zeker dat je tuin of terras er over een aantal jaren nog even mooi uit ziet als vlak na het aanleggen. Je kunt altijd rekenen op de beste eigenschappen in deze tegels. Uiteraard kun je deze tuintegels ook combineren met andere keramische tegels van diverse merken. We raden je hierbij aan om wel te kiezen voor tegels met eenzelfde diktemaat.

Perfect voor het realiseren van diverse stijlen in de tuin

De Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite laat een mooie bruintint zien met een natuurlijk design. Dit design zorgt ervoor dat geen tegel hetzelfde is, waardoor je kunt rekenen op een indrukwekkend geheel in de tuin. Je kunt de Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite toepassen om diverse sferen en stijlen te creëren in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan de landelijke sfeer. Wil je liever een mediterrane sfeer creëren? Dan kun je wellicht beter kiezen voor de lichtere variant van dit design. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk vooral om wat jij mooi vindt.

De Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite kopen

Zoek jij een mooie tuintegel in een natuurlijke kleur en met een uniek design? Dan zijn er meerdere mooie varianten te vinden in het assortiment van Klijn. Uiteraard kun je al deze tuin- en terrastegels komen bekijken in onze showtuin in Wageningen. Hier kunnen wij je uiteraard ook van meer informatie en advies voorzien. Wij denken altijd graag met je mee. Wil jij de Robusto Ceramica 3.0 Ultra Aspen Antracite kopen, maar heb je eerst nog vragen? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.