Robusto Ceramica 3.0 90×90

Robusto Ceramica 3.0 90×90 zijn tuintegels met een dikte van 3 centimeter en een afmeting van 90 x 90 centimeter. Deze tuin- en terrastegels zijn afkomstig uit het assortiment van fabrikant Klijn, die een complete lijn Robusto Ceramica tuintegels biedt. Nudetuin is jouw ervaren partner wanneer jij op zoek bent naar mooie tuintegels van deze ervaren fabrikant. Naast de Robusto Ceramica 3.0 90×90 varianten hebben wij ook Robusto Ceramica tuintegels in andere formaten, waaronder 60 x 90 x 3 centimeter, 45 x 90 x 3 centimeter en 120 x 40 x 3 centimeter. Wil jij onze collectie tuin- en terrastegels zelf eens komen bekijken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze showtuin in Wageningen.

Grote collectie tuin- en terrastegels van Klijn

Nudetuin heeft altijd een grote collectie tuin- en terrastegels voor je klaarstaan in de showtuin én online. Wij vertegenwoordigen meerdere ervaren merken, waaronder ook Michel Oprey & Beisterveld, de fabrikant die vooral bekend staat om de CeraNova en Ceramaxx tuintegels. De Robusto Ceramica 3.0 90×90 tuintegels zijn afkomstig van de fabrikant Klijn en mogen zich zeker rekenen tot de populaire tegels van dit moment. In de collectie Robusto Ceramica 3.0 90×90 kun je diverse mooie designs vinden voor diverse soorten tuinen. Of je nu op zoek bent naar mooie tegels voor een moderne tuin, een landelijke tuin, een industriële of bijvoorbeeld betonlook tuin; je vindt het allemaal in dit mooie assortiment keramische tuintegels.

Robusto Ceramica 3.0 90×90 tuintegels in houtlook design

Als je van een landelijke sfeer houdt, of je wilt een optimale verbinding maken tussen binnen en buiten, dan kan het goed zijn dat je voorkeur uit gaat naar houtlook tuintegels. Deze tuintegels zijn tegenwoordig zeer in trek. Meerdere fabrikanten hebben al een mooi assortiment houtlook tuintegels voor je klaarstaan. Wil jij Robusto Ceramica 3.0 90×90 tuintegels in een houtlook design kopen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Robusto Ceramica Timber Mokka. Deze houtlook tuintegel laat een intens donkere houtkleur zien en is perfect voor een landelijke tuin. Natuurlijk kun je deze houtlook tuintegel ook combineren met een lichtere tuintegel om het donkere houtlook effect er nóg beter uit te laten springen.

Robusto Ceramica 3.0 90×90 tuintegels voor mediterrane tuinen

De laatste jaren zien we dat mensen steeds meer tijd door gaan brengen in de eigen tuin. Hierdoor gaan meer mensen met de tuin aan de slag en maken er echt een fijne buitenruimte van. We zien hierbij ook dat er nieuwe trends ontstaan. Eén van deze trends is het realiseren van een echt vakantiegevoel in de eigen tuin. We zien steeds vaker dat er hierbij wordt gekozen voor een mediterrane sfeer. Er zijn zeker ook Robusto Ceramica 3.0 90×90 tuintegels die bij deze trend passen. Denk bijvoorbeeld aan de Robusto Ceramica Toscane Beige, die een warme en zomerse kleur laten zien. Deze kleur wordt nog extra benadrukt wanneer je deze sterker op laat vallen, bijvoorbeeld door er kunstgras of groene beplanting bij te plaatsen.

Mooie tuin- en terrastegels voor moderne tuinen

Onder de moderne tuinen van dit moment zien we vooral veel betonlook tuinen en tuinen in een industriële sfeer. In de collectie Robusto Ceramica 3.0 90×90 tuintegels zijn zeker ook varianten te vinden die bij deze mooie stijlen passen. Zo is de Robusto Ceramica Evoque Light Grey een mooie keuze voor de betonlook tuin, zeker als je de tuin lekker licht wilt houden. Hou jij meer van de industriële look en gaat je voorkeur uit naar een donkerdere tuin- of terrastegel? Hetzelfde design is ook te verkrijgen in een tint die een stuk donkerder is, waardoor deze Robusto Ceramica 3.0 90×90 tuintegel perfect past binnen de industriële stijl. We hebben het dan over de Robusto Ceramica Evoque Dark Grey.

Wil jij Robusto Ceramica 3.0 90×90 tuintegels kopen?

De tuintegels van fabrikant Klijn zijn erg populair, en wij snappen wel waarom. In deze collectie kom je niet alleen de mooiste designs tegen voor de meest uiteenlopende tuinen. De collectie biedt ook nodige garanties. Door de dikte van 3 centimeter zijn de tuin- en terrastegels zeer krachtig en sterk. Ze houden goed vast aan hun kwaliteit en verkleuren niet door de jaren heen. De lange levensduur zorgt ervoor dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van een mooi bestrate tuin of een mooi aangelegd terras. Wil jij ook Robusto Ceramica 3.0 90×90 tuintegels kopen? Kom dan eens bij ons langs en laat je inspireren in onze showtuin in Wageningen. Wil je eerst meer informatie of advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.