Redsun tuintegels: maak kennis met de leverancier

Redsun tuintegels zijn populair. Niet heel vreemd, want het assortiment van dit merk is veelzijdig. Je kunt altijd een mooie tuintegel van Redsun vinden, ongeacht de sfeer en de stijl die je wilt creëren in de tuin. Natuurlijk zijn de hoogwaardige Redsun tuintegels ook terug te vinden in het assortiment van Nudetuin. Wij willen je graag nader kennis laten maken met het merk achter deze hoogwaardige, mooie tuintegels.

 

De oprichting van Redsun

Redsun is een echt familiebedrijf. De onderneming en het merk ontstonden in 1985, toen Ger van Ommeren het familiebedrijf oprichtte. In de eerste  jaren werd er vooral naam gemaakt in Nederland en België, waarbij er vooral werd gefocust op het inkopen en verkopen van natuursteen. Acht jaar later, in 1993, werd ook de Duitse markt aangesproken door Redsun. Dit bleek succesvol en uiteindelijk besloot Redsun te verhuizen naar de Duitse bedevaartsplaats Kevelaer, op ongeveer 6 kilometer van de grens met Nederland. Niet lang na deze verhuizing opende de eerste Redsun betonproductenfabriek.

 

De groei naar de Redsun tuintegels

Redsun is een echte klassieker als het gaat om het groeiproces van een succesvol bedrijf. We kennen allemaal wel het verhaal van de ambitieuze ondernemer die start op een zolderkamer en eindigt in een miljoenenbedrijf. Redsun begon als klein familiebedrijf, en het bedrijf houdt nog altijd vast aan het kleinschalige gevoel en de goede service van een familiebedrijf, maar inmiddels zijn er wel een kleine 300 werknemers actief voor de onderneming. De productiefaciliteit in Duitsland mag ultramodern genoemd worden en behoort tot de grootste opslag- en productiefaciliteiten van heel Europa. Het heeft dan ook een oppervlakte van maar liefst een kleine 40 hectare. Hier wordt elke dag voor ongeveer 15.000 vierkante meter aan betonproducten geproduceerd en zo kwamen uiteindelijk natuurlijk ook de Redsun tegels op de markt.

 

Meer dan alleen Redsun tuintegels

Het bedrijf Redsun is veelzijdig. Tegenwoordig zijn er maar liefst vier verschillende productielijnen en er worden geavanceerde technieken toegepast in de diverse productieprocessen. Er zijn dan ook niet alleen Redsun tegels, maar het merk maakt onder meer ook bouwblokken, palissadebanden, traptreden en diverse soorten bestrating. Voor onder meer siertegels, sierbestrating en projectbestrating kun je prima bij het merk Redsun terecht.

 

De garanties van Redsun tegels

Bij Nudetuin kun je natuurlijk uitstekend terecht voor de Redsun tuintegels. Wij hebben prachtige siertegels van het merk in ons assortiment. Hier horen natuurlijk een aantal belangrijke garanties bij. Redsun besteedt veel aandacht aan het selecteren van de beste grondstoffen. Daarnaast bestaat er een voortdurende controle tijdens het productieproces. Hierdoor heb je altijd de garantie op een hoge kwaliteit van de Redsun tuintegels. Daarnaast heb je ook de zekerheid dat de tegels sterk zijn en lang mooi blijven. De tuintegels van Redsun zijn zeker niet snel weer aan vervanging toe.

 

Direct sfeervolle Redsun tuintegels kopen

De Redsun tuintegels zijn natuurlijk goed vertegenwoordigd in ons online assortiment én in onze showtuin in Wageningen. Neem gerust een kijkje in het online aanbod Redsun tuintegels in onze webwinkel en laat je inspireren. Wil je de tuintegels liever zelf bekijken? Dan ben je natuurlijk welkom in onze showtuin. Wij zijn te vinden aan het Nudepark 93. Wil je meer weten over de Redsun tuintegels? Neem dan gerust contact met ons op.