Palissadebanden kopen in vierkant en rond model

Palissadebanden kopen in rond of vierkant model? Dan zit je bij Nudetuin zeker goed. Wij hebben een mooi assortiment palissade online staan in onze webwinkel. Kom je de mogelijkheden eerst liever zelf bekijken? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in onze showtuin in Wageningen. Je kunt palissadebanden kopen om op een leuke en speelse manier meer hoogteverschillen te creëren in je tuin, maar de palissadebanden zijn ook ideaal voor bijvoorbeeld het maken van borders. Bij Nudetuin kun je mooie en sterke palissadebanden kopen in diverse kleuren en maten. Wij leggen je de mogelijkheden graag voor.

 

Vierkante palissadeband – Quadroband

Wil je vierkante palissadebanden kopen? Dan is de Quadroband een uitstekende optie. Deze variant noemen we ook wel de grote blokjesband. Gebruik je deze palissadeband in een moderne, betonlook tuin? Dan kunnen wij de zwarte Quadroband zeker aanraden. Zowel in kleur als in stijl past deze perfect bij de moderne, betonlook tuin. De kwaliteit is uitstekend en je hebt de keuze uit verschillende afmetingen. Je kunt deze vierkante palissadebanden kopen in verschillende kleuren, in de volgende afmetingen:

 • 8x25x50 cm
 • 8x35x50 cm
 • 8x50x50 cm

 

Vierkante palissadeband – Kleine blokjesband

Vind je de Quadroband nét iets te groot voor jouw tuin? Dan hebben wij ook een kleinere uitvoering in het assortiment. Dit is de kleine blokjesband. Je kunt deze palissadebanden kopen wanneer je gaat voor de moderne, strakke look in je tuin. Natuurlijk kun je ook deze variant bestellen in meerdere kleuren. Wil je het vooral heel natuurlijk houden? Dan is de bruine kleine blokjesband wellicht de juiste optie voor jou. Je kunt deze vierkante palissadebanden kopen in de volgende afmetingen:

 • 6x20x50 cm
 • 6x35x50 cm
 • 6x60x50 cm

 

Ronde palissadeband – Rondoband

Wil je palissadebanden kopen in een wat groter formaat, maar vind je de vierkante varianten nét wat te modern en te strak voor jouw smaak? Je kiest makkelijk voor een soepeler en speelser effect met de Rondoband. De Rondoband is wat groter van formaat en kan worden gebruikt voor diverse doeleinden. Heb je een betonlook tuin en wil je palissadebanden kopen in een bijpassende kleur? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de grijze Rondoband. Deze banden zijn bij ons ook te bestellen in geel, zwart en bruin. Wij hebben ze beschikbaar in de volgende afmetingen:

 • 8x25x50 cm
 • 8x35x50 cm
 • 8x50x50 cm

 

Ronde palissadeband – Minirondo

Spreekt het speelse van de Rondoband je erg aan, maar wil je het allemaal iets kleiner houden? Dit kan zeker. Dan hebben wij de Minirondo voor je in ons online assortiment. Deze is vergelijkbaar met de Rondoband, maar vanzelfsprekend wel een stukje kleiner. Je kunt deze palissadebanden kopen voor bijvoorbeeld de omranding van bloemenperkjes of een pad door de tuin. Dit zijn natuurlijk slechts ideeën. De gele Minirondo biedt extra kleur en vrolijkheid. Uiteraard zijn er ook andere kleuren beschikbaar. Je kunt de Minirondo bestellen in de volgende afmetingen:

 • 6x25x50 cm
 • 6x40x50 cm
 • 6x60x50 cm

 

Online palissadebanden kopen bij Nudetuin

Je kunt mooie palissadebanden kopen bij ons, in diverse kleuren en stijlen. Voor iedere tuin hebben wij de mooiste opties in huis. Je kunt de gewenste palissadebanden online bestellen in onze webwinkel, maar ze zijn natuurlijk ook te koop in onze showtuin in Wageningen. Wil je onze palissadebanden kopen, maar heb je eerst behoefte aan meer informatie en advies? Neem dan gerust contact met ons op.