Opsluitbanden kopen: 5 voordelen

Opsluitbanden kopen doe je natuurlijk ook bij Nudetuin. Waarom? Omdat wij gewoonweg alles bieden voor je tuin tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij kun je echt alle kanten op met de opsluitbanden in je tuin, of je de tuin nu een compleet andere look wilt geven of slechts een kleine metamorfose. Kwalitatief hoogwaardige opsluitbanden komen altijd van pas. Nudetuin geeft je graag 5 interessante voordelen van opsluitbanden.

 

1. Opsluitbanden zijn oersterk

Je kunt bij ons opsluitbanden kopen van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat je mag rekenen op een lange levensduur en een optimaal behoud van de kwaliteit voor lange periode. De opsluitbanden zijn letterlijk oersterk, waardoor ze niet zomaar breken of beschadigen, ook niet bij zwaardere belasting. Wij hebben speciale zwaardere uitvoeringen in het assortiment, bijvoorbeeld voor opritten met verkeersbelasting.

 

2. Opsluitbanden bestellen in moderne kleuren

De uitstraling van de opsluitbanden is natuurlijk ook belangrijk. Je wilt wel dat het er mooi, netjes en professioneel uitziet. Dat is zeker het geval wanneer je de kantopsluiting koopt bij Nudetuin. Je kunt bij ons opsluitbanden kopen in modern grijs, maar wij hebben ook exemplaren in antraciet. Zo kun je de moderne look makkelijk aanpassen op jouw tuin.

 

3. Brede toepassingsmogelijkheden

Opsluitbanden kunnen op de meest uiteenlopende manieren worden toegepast, voor diverse doeleinden. We noemden al even de oprit met verkeersbelasting, maar ook voor paden zijn de banden ideaal. Daarnaast kun je er mooie borders van maken of kun je een gazon op een mooie manier van een betegeld deel van de tuin scheiden met de opsluitbanden.

 

4. Ideaal om met hoogte te spelen

Wil je in je tuin spelen met hoogteverschillen? Dit zorgt voor een sfeervol en speels effect, zeker ook wanneer je het combineert met mooie tuinverlichting. Je kunt opsluitbanden kopen om de hoogteverschillen op een mooie en opvallende manier te accentueren. Dit versterkt het speelse effect.

 

5. Opsluitbanden kopen in diverse formaten

Je kunt opsluitbanden kopen in veel verschillende formaten, waardoor je ze makkelijk aan kunt passen op de specifieke toepassing in jouw tuin. Kies voor een kleinere variant voor het maken van borders en ga voor een grotere uitvoering voor de oprit, bijvoorbeeld. Bij Nudetuin heb je een zeer veelzijdige keuze aan formaten, namelijk:

  • 5 x 15 x 100 cm
  • 6 x 15 x 100 cm
  • 6 x 20 x 100 cm
  • 6 x 30 x 100 cm
  • 7 x 25 x 100 cm
  • 7 x 40 x 100 cm
  • 8 x 20 x 100 cm
  • 10 x 20 x 100 cm
  • 10 x 30 x 100 cm
  • 12 x 25 x 100 cm

 

Opsluitbanden kopen of online bestellen

Je kunt de opsluitbanden kopen in onze showtuin in Wageningen. Hier staan we voor je klaar met een gedegen advies wanneer je dit wilt. Natuurlijk bieden wij je ook de mogelijkheid om de opsluitbanden online te bestellen. Je betaalt altijd een aantrekkelijke prijs. Wil je meer weten over de opsluitbanden van Nudetuin? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag als je bij ons opsluitbanden wilt kopen.