Online tuin ontwerpen? Gebruik onze tool!

Online je tuin ontwerpen, kan dat? Jazeker! Hier zijn superhandige tools voor, en wij hebben er natuurlijk eentje voor je om te gebruiken. Nudetuin is dé specialist in kunstgras, sierbestrating, siergrind & split, tuinverlichting en meer. Hoe kunnen wij dan niet ook een online tool bieden om je nieuwe tuin te ontwerpen? Precies, dat kunnen we niet maken!

 

Heel makkelijk online je tuin ontwerpen

Waar wil jij je kunstgras leggen? Hoe plaats je de tuinverlichting op een logische plek en op welke plaats komt je terras? Je hebt behoorlijk wat om over na te denken als je een nieuwe tuin wilt. Onze online tool voor tuinontwerp helpt je hierbij en het werkt heel makkelijk. Je kunt je nieuwe tuin naar wens in 2D of in 3D tekenen en het is niet nodig om hiervoor iets te installeren. Alles wat je nodig hebt is een browser, en die heb je!

 

Online je tuin ontwerpen op ieder device

Heb je een desktop of een laptop staan? Teken dan je tuin met onze tool eenvoudig op dit grotere scherm. Je hebt geen speciale apps of programma’s nodig, maar je kunt direct online je tuin ontwerpen via het siteprogramma. Werk je liever met een kleiner scherm, zoals die van je tablet of zelfs je smartphone? Ook geen probleem! Ga direct aan de slag en teken je tuin!

 

Je tuinontwerp hoeft niet in één keer af

Heb je maar eventjes de tijd om online aan je tuinontwerp te werken? Zelfs dat is geen probleem. Je kunt je tuinontwerp in één keer maken, maar dit hoeft zeker niet. Je kunt tussentijds gewoon opslaan en afsluiten als je wilt. Dit is ook de reden dat we je vragen om je te registreren of in te loggen met bijvoorbeeld Facebook. Zo zorgen we er makkelijk voor dat jij een volgende keer direct weer verder kunt met je eigen tuinontwerp.

 

Ontwerp je eigen tuin helemaal compleet

Je hoeft helemaal niets achterwege te laten in je tuinontwerp, want werkelijk alles is aanwezig in de online tool voor tuinontwerp. Ga op zoek naar de juiste planten en plaats deze waar jij ze wilt hebben. Richt je tuin compleet in zoals jij het wilt. De tool voor online tuinontwerp is zeer gebruiksvriendelijk, dus het wijst zich allemaal vanzelf. Zo maakt iedereen, ook jij, in een handomdraai een gedetailleerde tekening van de tuin zoals jij deze wilt hebben.

 

Vraag direct een offerte aan!

Is je tuinontwerp helemaal naar wens en ben je benieuwd wat het je zou kosten als je de tuin daadwerkelijk zo wilt (laten) maken? Vraag dan direct bij ons een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat jij op korte termijn een heldere prijsopgave ontvangt voor de tuin zoals jij deze ontworpen hebt. De offerte vraag je eenvoudig vanuit de tool aan.

 

Kies je voor een 2D of 3D tuinontwerp?

Je kunt online je tuin ontwerpen in 2D via de tool. In dit geval is de tool helemaal gratis te gebruiken. Wil je een wat meer realistische look op je nieuwe tuin? Dan kun je tegen het bedrag van € 5,98 een tuinontwerp in 3D maken. Dit biedt diverse voordelen. Zo is het mogelijk om in 3D door je tuinontwerp te wandelen. Een unieke ervaring!

 

Natuurlijk kun je ook gewoon eens langskomen

Heb je meer inspiratie nodig, advies of wil je gewoon eens op locatie bekijken wat wij je allemaal kunnen bieden? Dan ben je welkom in onze showtuin, aan het Nudepark 93 in Wageningen. Uiteraard kun je ook altijd even contact met ons opnemen als je nog vragen hebt over het online ontwerpen van je tuin.