Nudetuin Wageningen: waarom eigenlijk?

Nudetuin Wageningen is een partij om eens kennis mee te maken, maar waarom eigenlijk? Het spreekt voor zich dat wij er zo over denken, maar waarom zou jij er nu precies zo over moeten denken? Om je een goed beeld te geven van de voordelen van Nudetuin Wageningen hebben wij een mooi lijstje opgesteld. Wedden dat jij dan ook kennis wilt komen maken met ons?

 

Alles voor je tuin

Nudetuin Wageningen heeft werkelijk alles voor de tuin. Je kunt bij ons een complete tuininrichting aanschaffen als je dat wilt. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor een breed assortiment tuintegels, voor grint en split, voor sierbestrating en een mooie collectie kunstgras. Dit is nog slechts een greep uit ons assortiment!

 

Online bestellen bij Nudetuin Wageningen

We leven in een online tijd. Steeds meer mensen shoppen via internet in plaats van in de winkel. Daar houden wij goed rekening mee. Je kunt altijd terecht in onze webwinkel om online te bestellen bij Nudetuin Wageningen.

 

Maar ook kopen in de showtuin..

Online bestellen bij Nudetuin Wageningen is makkelijk, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je eerst wilt zien wat je koopt. Geen probleem! We hebben een grote showtuin ingericht. In deze showtuin, met een grootte van 500 vierkante meter, kun je kennismaken met ons complete assortiment.

 

Snelle levering op de gewenste locatie

Wij houden van snelheid, net als onze klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat jij jouw bestelling altijd snel bezorgd krijgt op de gewenste locatie, of dit nu thuis, op het werk of ergens anders is. De levertijd bedraagt in de meeste gevallen maximaal 3 werkdagen.

 

Van verkoop tot aanleg en montage

Nudetuin Wageningen is niet alleen ‘the place to be’ voor al je aankopen voor de tuin, maar je kunt ook gebruik maken van extra services. Zo is het mogelijk om je aankopen te laten aanleggen of monteren op locatie door onze professionals. Zo heb je zelf helemaal nergens omkijken naar wanneer je dit niet wilt. Wij regelen alles voor je!

 

Nudetuin Wageningen adviseert

Wil je nog niets kopen, maar wil je wel stof tot nadenken hebben? Ook dat is geen probleem bij Nudetuin Wageningen. Als jij iets anders wilt met je tuin, maar je weet nog niet precies wat, dan ben je bij ons altijd welkom voor een persoonlijk advies. Je kunt er dan thuis op je gemak nog eens over nadenken.

 

Wij spreken uit ervaring

Wij roepen nooit zomaar iets. Alles wat wij zeggen, wat wij doen én wat wij beloven komt voort vanuit een ruime ervaring. Nudetuin Wageningen heeft meer dan 15 jaar geschiedenis in het vak en alle opgedane ervaringen, kennis en vaardigheden zetten wij in voor jou.

 

Last but not least: scherpe prijzen!

Natuurlijk wil je genieten van een mooie tuin of een sfeervol balkon. Wat voor buitenruimte je ook hebt: je wilt er plezier aan beleven. Dit betekent niet dat je er ook de hoofdprijs voor wilt betalen. Gelukkig hoeft dit ook niet bij Nudetuin Wageningen, want bij ons kun je altijd rekenen op scherpe prijzen. Daarnaast staan wij garant voor een optimale kwaliteit van onze producten, waardoor je profiteert van een prijs-kwaliteitverhouding die in jouw voordeel ligt.

 

Tijd om kennis te maken?

Hebben wij je kunnen overtuigen om eens kennis met ons te komen maken, in de showtuin of via de webwinkel? Dan ben je van harte welkom. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een eerste kennismaking, of gewoon om je vragen op ons af te vuren natuurlijk. Nudetuin Wageningen staat voor je klaar!